Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jitka Caklová
						12.3.2019 20:08
						Se mnou si také nepřidělávejte starost, vidím to jako Elen :-) 

Anna Čípová
						12.3.2019 20:00
						Danko, odpovím v pondělí.

Elena Valeriánová
						12.3.2019 18:52
						Já uvidím, pokud bude ještě menu a bude mi vyhovovat, tak si ho dám. Jinak si určitě něco vyberu jiného. Takže žádná starost.

Danuše Onderková
						12.3.2019 17:23
						Budu se snažit, nějak to zvládnout, domluvím se z Mirkou, já budu asi mimo net.****Určitě k polednímu zde koukněte ať to stihneme.

Jana Šenbergerová
						12.3.2019 17:03
						Beru menu. :-)

Libuše Křapová
						12.3.2019 16:54
						Danko, já jo, ale šlo  by to menu tady v pondělí zveřejnit, než ho potvrdíte ? Díky :-)

Dana Kolářová
						12.3.2019 15:58
						Dani, pro mne menu ne, musím si jídlo vybrat sama. Děkuji.

Danuše Onderková
						12.3.2019 15:03
						DŮLEŽITÉ:   JELIKOŽ  JE  SETKÁNÍ  V  ÚTERÝ,  MÁME  SLÍBENÉ  MENU,  ALE  BUDEME  HO  ZNÁT  AŽ  V  PONDĚLÍ  DOPOLEDNE  A  ODPOLEDNE  SE  TO  MUSÍ   JEŠTĚ   NAHLÁSIT.   SOUHLASÍTE  S  TÍM,  ABYCHOM   MENU  VYBRALY  SAMI  
 PRO  VŠECHNY,  NEBO  SI  BUDETE  CHTÍT  VYBRAT  JÍDLO  SAMI.  PODOTÝKÁM,  ŽE  MENU  NEMUSÍ  POTOM  ALE  BÝT  PRO  VŠECHNY.

Jana Šenbergerová
						12.3.2019 12:11
						Danuško, jen co si v tom udělám jasno, ozvu se.

Danuše Onderková
						12.3.2019 07:00
						Jano budeme jenom rádi...Případně upřesni v kolik budeš na nádraží. Můžeš mi napsat sms.

Načíst starší příspěvky