ilustrační foto: pixabay.com
Na zapřenou
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
11.3.2019 14:02
S tím, bohužel, musím souhlasit, škoda. Teď jsem chtěla napsat, když pánbůh dopustí i motyka spustí, ale uvědomila jsem si, že s tímhle u vás nepochodím. Tak vám snad jen budu držet palce, abyste se dočkal. :-)
František MENDLÍK
11.3.2019 13:51
Paní Naďo, to už tady je patnáct let. Vyšly mi dvě knihy. Šedesát povídek v Železničáři, Dvěstapět ve Vyškovských novinách. Dále čtyřicet pět v Pozitivních novinách a Tři sta tři sta třicet tři na I6O. Patnáct let doufám, že si mne někdo všimne. Bez peněz a manažera nemám šanci. Takže Partičky a Babovřesky. A jeden kamarád mi řekl: ,,Nemáš-li známosti a peníze můžeš psát jako Božena Němcová. Oni tě mezi sebe prostě nepustí!"
Naděžda Špásová
11.3.2019 13:43
Františku, dobře se to četlo, myslím, že jste opravdu talent. Zkuste tohle napsat a někam to poslat. Humor je dneska nedostatkové zboží. Život si s námi někdy zahraje ruletu a tohle bylo takové malé varování. Peníze nejsou všechno, ale nejste žádný senilní dědek a sám nejlíp víte, na co máte. Tentokrát si vás ale dcery asi pohlídají. Tak přeji hodně štěstí a zdraví. :-)
František MENDLÍK
11.3.2019 13:37
Paní Zdenko. já jsem bral celý život jako veselou příhodu z natáčení. Ulehčilo mi to život. Ale já se vykřesám i z toho. Jsem totiž klikař!
Zdenka Soukupová
11.3.2019 13:02
Františku, příběh se zkolabováním jste popsal jako veselou příhodu z natáčení. Ve skutečnosti je to asi vážnější, opatrujte se.
Soňa Prachfeldová
11.3.2019 13:02
Františku, tak teď jste odhalil, co Vás přimělo k hledání brigády. Myslím, že by Vám dcery určitě pomohly s dluhem, ale na to jste příliš hrdý. Šetřte se !
Jana Kollinová
11.3.2019 12:54
Netroufnu si radit, to mi nepřísluší, ale určitě se nechcete opět ocitnout na zemi. Jistě sám nejlépe víte co je dobré v prvé řadě pouze pro Vás. Tuším, že vyhraje psaní a to by Vám mělo být naordinováno. :-)
Zuzana Pivcová
11.3.2019 11:58
Netušila jsem, co všechno vedlo k tomu, že jste chtěl za každou cenu pracovat. Buďte na sebe opatrný a maximálně si zvolte nějakou malou brigádu, ne takové šílené směny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci