Foto: autorka
Moje energie jménem toulavé boty
17. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
17.3.2019 14:42
Milá Alenko, díky za hezký článek i fotečky. Ano, sloupy a dráty, které přivádí elektrickou energii do našich domovů jsou ty nejdůležitější...
Jenže při pohledu na ně si často vzpomenu na neděli 15. srpna 1971, kdy při tehdy poslední silné bouřce v mé rodné vesnici zasáhl blesk transformátor, který byl blízko našeho rodného domu a způsobil jeho veliký a přímo katastrofální požár... Od té doby vzhlížím na stožáry elektrického vedení s pokorou a na pracovníky, kteří ten bezproblémový provoz zabezpečují vzhlížím s velikým respektem...
Jana Šenbergerová
17.3.2019 14:09
Když se to umí, pak i "zadrátované" fotky mají své kouzlo. A že jich máš, těch kouzelných! A o energii umíš nejen psát, ale také ji dál posílat. Prostě dobrá "fotič/ka a vodič/ka". :-) Ať máš vždycky dost právě takové energie, kterou budeš potřebovat.
Hana Nováková
17.3.2019 13:37
Alenko, díky za vaše toulavé boty, které nás přiblíží k místům, které máte ráda. I my ostatní se rádi pokocháme a spolu s doprovodným textem nás zase seznámíte s krásou naší země. Za sebe a nej tak Díky....
Mirek Hahn
17.3.2019 13:19
Patřím k těm, kteří dráty ve fotce rádi nemají :-) Často záběr oželím, když je tam drátů moc nebo hodně rozbíjejí kompozici.
Olga Štolbová
17.3.2019 12:07
Alí, ano, ano, foť a piš, umíš to. Tvé články a fotky jsou zase moje energie. Díky... ****** ♥
Dana Puchalská
17.3.2019 11:56
Moc krásně jsi to napsala. Máš pravdu, příroda je super. A o fotografiích ani nemluvím, bylo by to zbytečné. Protože jsou n á d h e r n é.
Anna Potůčková
17.3.2019 11:17
Alenko moc hezky napsaný článek a koukám jak hezké jsou Tvé fotky se stožáry a dráty elektrického vedení - mají také své kouzlo když jsou vyfocené ze správného úhlu a i světla. Nádhera !
Naděžda Špásová
17.3.2019 11:16
Na toulky přírodou už se také těšíme, tvoje jsou vždycky pěkné. Přeji ti, aby ti to ještě dlouho vydrželo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci