FOTO: autorka
Moje energie: slunce, země, voda...
23. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
25.3.2019 12:28
Četba článku i prohlížení zdařilých fotek pro mě bylo tou správnou dávkou přílivu jarní energie v dnešním pošmourném poledni. Vlaďko, díky. HK mám ráda.
Vladislava Dejmková
24.3.2019 08:53
Jsem ráda, že se vám můj článek líbil. Možná jen malé upřesnění. Hradec jsem použila v článku protože zde žiji už 40 let, tedy většinu svého života. A energii zde čerpám nejčastěji. Ale možná jsem dost nezdůraznila to, co jsem uvedla v závěru článku. Snažím se svou energii i rozdávat. A jsem ráda, když se to daří.
Soňa Prachfeldová
24.3.2019 07:07
Paní Vladko je to krásné vyznání, Hradec je úžasné město byli jsme dvakrát kempovat u Stříbrného rybníku. Musím se smát ten ,název jsem chtěla použít i pro můj článek. Tu už bylo vše napsáno. Bezvadné.
Alena Vávrová
23.3.2019 19:04
Zdravím do milovaného Hradečku. Článek je moc pěkný, výstižný a fotky také.
Lidmila Nejedlá
23.3.2019 11:13
Hezké vyjádření a souznění s rodným krajem. Z článku je vidět, že energii skutečně rozdáváte.
Zuzana Pivcová
23.3.2019 08:28
Je dobře, když si člověk jako Vy dovede tak správně poradit. A článek je parádní, ostatně jako bylo i cestování do Anglie.
Dana Puchalská
23.3.2019 08:23
Moc hezké. A fotky jsou krásné.Hradec Králové je krásné město. Několikrát jsem tam byla a moc se mi tam líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci