Foto: autorka
Moje energie: Žiji, jak nejlépe dovedu
29. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
1.4.2019 08:48
Ahoj Soni, jsem první gratulant, takže užij si cenu ve zdraví a radosti. Tvůj přístup k životu je moudrý a nejlepší. Přeju Ti spoustu sluníčka, čistého vzduchu a pevnou zem pod nohama. I fotky jsi vybrala moc krásné. ******* ♥
Soňa Prachfeldová
30.3.2019 14:57
Děkuji , mám důvod k usmívání, jsem moc ráda, že se Vám moje povídání líbí a všem posílám sluneční energii, kterou jsem dopoledne nachytala :-)
Lidmila Nejedlá
30.3.2019 10:30
Krásné shrnutí plnohodnotného života s optimistickým závěrem. Soni, hezké fotografie k tomu, vidím tě stále s úsměvem.
Eva Mužíková
29.3.2019 19:02
Soni, užívej si svého života plnými doušky ještě dlouhá a dlouhá léta. Jsi zlatý človíček, mám Tě opravdu moc ráda. Bertice Fotky, nemám slov, nádhera je málo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci