Ilustrační foto: pixabay.com
Představení
26. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
28.3.2019 08:18
Pohladilo mne, stejně jako vždy, když do "divadla" s názvem příroda vstoupím.
Lidmila Nejedlá
27.3.2019 21:05
Marto, kápla jste mi do noty. Umíte neskutečně barvitě vylíčit přírodu a náladu. Moc se mi to líbí, je to moje vlna. / Přečtěte si můj článek Poklady za humny/.
Jana Šenbergerová
27.3.2019 08:06
Také se skláním před vaším vylíčením této každoroční reprízy nejúžasnějšího představení a děkuji. I já se těším z pomalu přibývajících jarních barev i tónů, které stále silněji připomínají, že jaro je tu a příroda se probouzí k novému životu. I zimou unavení lidé "ožívají". Už tolikrát jsem to zažila, a přesto je to vždycky stejně úchvatné.
Danka Rotyková
26.3.2019 20:23
Paní Marto, máte můj obdiv. Umíte tak krásně vybírat slova, že si připadáme, jako bychom tam byli s Vámi. Děkuji.
Zuzana Pivcová
26.3.2019 19:37
Vylíčila jste ten lesní děj opravdu jako symfonický koncert včetně zvolených melodických slov a vět. Protože chystám články, tak už dnes můžu čtenáře potěšit, že tenhle vstup bude mít pokračování.
Soňa Prachfeldová
26.3.2019 19:10
Něžné, milé, všechny ty krásy při čtění jsem měla a mám před očima.
Elena Valeriánová
26.3.2019 16:55
V článku je zřejmé popisován vysněný ráj. Protože ve skutečnosti na jeviště zvaném volná příroda všechny zvířecí druhý najednou neuvidíte. Krásně používáte naší drahou češtinu. Děkuji.
Vladislava Dejmková
26.3.2019 16:32
S fotkami by to mohlo být o něčem jiném. Text je tak půvabný a provokující zároveň, že stačí zapojit fantazii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci