Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Silvie1 Koutcká
28.12.2021 18:27
Musím říct, že je to opravdu hrozné číst, kam tohle spěje. Každý chce z dítěte génia nebo chce, aby dítě mělo dětství jaké by si představovali oni sami. My bydlíme v malém domku a máme to kousek do lesa, kam chodíme často. Denně na procházku se psem a o víkendu na delší prochajdu, případně na houby a dokonce tam chodíme hrát i hry. Manžel nám dělá stezku a my plníme úkoly nebo jsme začali hrát ještě jednu rodinnou hru, která se u nás také docela dobře uchytila, a to: https://www.antonieemma.cz/blog/jak-si-hraji-v-lese-aneb-objev-v-sobe-zvire--pohybova-hra-pro-celou-rodinu/ tuhle. Je to škoda, protože nejen nějaké "technické" věci se budou díteti hodit. Co si pamatuju ze školy, měla jsem obrovský problém poznat z obrázku jehličí (kromě borovice a modřínu), ale aby nám to kantoři ukázali naživo v lese nebo jsme hádali, co je co za stromy, to bohužel ne.
Zorka Horká
4.4.2019 08:31
Koukám, že J.J . se asi splašily hormony a v jejím případě to asi souvisí i s citem pro PČP :-(
Jarmila Komberec Jakubcová
3.4.2019 20:15
Pane Karle naše děti do lesa chodí často, máme objekty přímo u lesa ale na vycházky samozřejmě chodí s námi, Paní Zorka Horká se mi ptá, protože je moc hodná. Vlastně tady na íčku ji mám nejraději.
3.4.2019 20:11
Přiznám se, že invektivy paní Zorky Horké jsou velmi vtipné a dík za ně. Jsem ráda, že patřím mezi vaše oblíbené přátele. Přeji jen pohodu a lásku.
Karel Boháček
3.4.2019 13:40
Danko a Jarmilo - děti do lesa musí naopak sami, jedině tak dostanou lásku k lesu do krve. Nás rodiče honili do lesa a v něm jsme čím více rádi pobývali. Takže když mi bylo 7 let a ztratil jsem se na Cínovci tak jsem došel sám až do Teplic a to bylo v září za tmy.
Zorka Horká
3.4.2019 12:17
Už by byla rozkradená :-) :-) :-)
3.4.2019 12:00
Naštěstí v lesích nemáme žádnou Perníkovou chaloupku s nájemnicí.
Zorka Horká
2.4.2019 12:38
Děti a sami ??? Tomu se ani nechce věřit :-) :-)) :-)))
1.4.2019 19:57
Děti sami do lesů nemohou, je nutný jejich doprovod.Moje vnoučata jezdí na chatu,která stojí na okraji lesa a nebo jezdí na Hvozdy (Štěchovice) a jak název napovídá dům je postaven na pozemku přímo u lesa.Od okraje Masečína až do Hvozdnice se táhnou husté lesy. Starší vnučka letos jede se skauty na lesní tábor,
Hana Rypáčková
1.4.2019 19:46
Jsem v lese velmi často a je to chrám přírody. S dětmi a vnoučaty jsme do lesa chodili, když hlídám Honzíka v Rokycanech, jsme často na Čilině, stavíme bunkry a domečky z mechu. Valinka je v lesní školce. Záleží na rodině.
Načíst starší příspěvky