Květy a vzory. Jak na ně ve vyšším věku
Ilustrační foto: pinterest.com

Květy a vzory. Jak na ně ve vyšším věku

4. 4. 2019

Čím je žena starší, tím opatrněji by s nimi měla zacházet. Ale především byl měla mít jasno v tom, zda jí sluší. Jde o oblečení se vzory. Výraznými vzory, nejčastěji těmi květinovými. Některá v nich doslova září, jiná se v nich naopak utopí.

móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Patrik Poula
Mně se líbí, když chodí i starší ženy v barevném oblečení. Hned vypadají veseleji. Žena má také ráda barvy a já ji v tom podporuji. Já sám nic barevného nenosím. Nejraději mám maskáčové oblečení, protože chodím hodně do lesa, tak abych splynul s okolím. Nedávno jsem si koupil novou maskáčovou mikinu z https://www.hruska-shop.cz/ a ta je perfektní.
Libor Farský
Aha, takže to není z českých pramenů.
Libor Farský
Nejvíc se mi líbí obr. 4,8,17. Velmi se zajímám o dámskou módu. Mohla byste, prosím, uvést zdroj obrázků?
Zdenka Hillová
Líbí se mi oblečení na obrázku č 10 to bych brala hned super
Naděžda Špásová
Z modelů bych si určitě vybrala. Mám ráda barvy a také je nosím. Květinovým tričkům se rozhodně nevyhýbám. Mám jedno nové a už se těším, až si ho obléknu. K tomu mám nové jednobarevné kalhoty. :-)
Zdenka Jírová
Něco se mi líbí, něco ne. Přikláním s k názoru, že méně je více.
Danka Rotyková
Líbí se mi tak 75% modelů. Ale v podstatě nejsem typ, co je nosí. Je to i tím, že mi víc sluší jednobarevný hořejšek, který tolik nepoutá pozornost.
Eva Mužíková
Také bych si vybrala, hlavně tu dlouhou sukni. Jinak pestré a velké vzory ráda nemám.
Jana Slavíková
Ať si každý nosí, co se mu líbí a v čem se cítí dobře. Já radši strakaté kalhoty a jednobarevný vršek.
Alžběta Kusá
Líbí se mi všechny modely a to moc! Podívejte se kolem sebe jak chodí děvčata, mladé i zralé ženy. Převládá černá barva, riflovina, khaki zelená u mladých dokonce maskáčový vzor, na nohách kecky u starších "křustky"! Přeji si do ulic květy, vzory, barvy! Ať je vidět, že jsme rády na světě a ne že se chystáme do truhly!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%