Foto: autorka
Milá
9. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
10.4.2019 17:13
...jé si tu kapličku spletl, je pod Oblíkem. Byli jsme tu za hlaváčkem. Oba vrchy jsou nádherné.
Karel Boháček
10.4.2019 17:09
Ta socha u kapličky vypadá jako mužský přirození. Krásné květiny na vršku a rozhled až se člověku podlomí kolena .
Soňa Prachfeldová
10.4.2019 12:26
Díky vám všem, Jiřino , máš pravdu, vedla tam modrá. Šly jsme rovnou od vsi nahoru. tedy šla jsem sama, kamarádka čekala dole.
Eva Mužíková
9.4.2019 23:25
Soničko, na Tvé články se vždy ráda podívám, zvláště když jsou doprovázeny tak nádhernými fotkami. Pokračuj, ale buď nadále opatrná, " starší" kotník se špatně hojí.
Eliška Murasová
9.4.2019 21:24
Soni, hezké výhledy, cesta asi i náročná a určitě radost, že se výlet vydařil.Pěkné fotky.
Dagmar Bartušková
9.4.2019 21:20
Soňo, díky. Milou jsem Ti již obdivovala na karuselu. Teď jsem tam s Tebou a dávám prostor tomu ostatnímu krásnu. Fotky nádherné.
Naděžda Špásová
9.4.2019 17:49
Soni, ty jsi turistka jak se patří. Máš toho nachozeno požehnaně. Jedná hezčí vycházky, než druhá. Moc pěkné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci