FOTO: autor
Do stovky jdeme kolem Mácháče
10. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
4.6.2019 10:18
Nějak mi ten tvůj článek unikl. Moc hezky se to čte. Já Mácháč neznám, tak dík za osvětu. Ale jestli to chápu dobře, tak v létě raději ne. Fotovýlet bezva. To ale muselo dát práce.
Libor Farský
12.4.2019 07:23
Hezké. Také jsem si pěkně zavzpomínal na mládí pod stanem v lese u Mácháče. Bylo to veselé. Když jsme se vraceli z hospody, nemohli jsme ho najít ...
Jana Kollinová
11.4.2019 12:01
Líbí se mi autorův styl psaní reportáže. Je svěží, napsaný v kratších větách a tím získává na lehkosti, je nabitý pohodou ( prosím trvám na měkkém i) a fotodokumentace s popisky je zajímavá. Pobavila jsem se poznámkou Mirka H., že napsání článku a připojení fotografií mu zabralo více času než samotný výlet.
Alena Vávrová
11.4.2019 01:11
Přestože jsem tady doma a znám to tu jako svoje boty, moc mne to potěšilo. Já jsem to prvně šla na vlastní pěst už jako děvče, ale v obráceném gardu z Bílého kamene. I pro mne má jezero největší půvab mimo sezónu.
Zuzana Pivcová
10.4.2019 19:02
Jen jsem si vzpomněla na náš sraz i60 před několika lety. Když nás tam mimo jiné přijela navštívit Evča M. s Bertíkem a předvedli nám své artistické vystoupení. Díky, Mirku, moc hezké.
Hana Nováková
10.4.2019 16:44
Moc hezky napsané a k tomu i krásné fotky, nikdy jsem zde nebyla, jen můj syn s mým manželem jako doprovodem na nějakém triatlonu a moc si to pochvaloval. Děkuji za přiblížení té jarní krásy Máchova kraje.
Marcela Broumová
10.4.2019 16:42
Mácháč je pro mě Alenka Vávrovic, od teďka i Mirek. Senzační,vtip i logika, vč.mapky. Kdysi jsme tam byli, spojili s výstupem na Bezděz, krásný výlet. Děkuju nejen za oživení vzpomínky.
Dana Puchalská
10.4.2019 16:28
Mirku moc pěkně napsané a fotky jsou perfektní. Naposled jsem tam byla asi před 25 lety. Ve Starých Splavech. Je tam pořád krásně.
Soňa Prachfeldová
10.4.2019 14:59
Člověk opravdu nemusí spěchat. Na toulkách nemusím mít přelidněno, proto raději vyrážíme ve všední den. Pěkná a hezká trasa a prima dokumentace.
Naděžda Špásová
10.4.2019 14:52
Mácháč je moje srdeční záležitost. Spoustu let jsme jezdili do Splavů na dovolenou a teď tam jezdíme na podzim na houby. Týká se to té části s rašeliništěm a rákosím. Mám tam odtud několik článků. Procházka to byla určitě moc pěkná, k vidění je tam toho hodně. A fotky jsou taky hezké. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci