FOTO: autorka
Jak jsem propadla turistickému deníku a turistickým vizitkám
15. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
16.5.2019 09:47
Koupila jsem ho v zimě Honzíkovi ve Stříbře. Ale máma s ním začala běhat a do i center pro obrázek se jí nechce...Má jen málo míst. O prázdninách to doženeme.
Naděžda Špásová
15.5.2019 16:36
O tomhle vím, kamarádka si píše svůj. Já si zase všude kupuji magnetky a dávám je na lednici.:-)
Jana Šenbergerová
15.5.2019 15:50
Moc hezký koníček. Vím o něm od kamarádky, která vizitky nejen sbírala, ale je také autorkou některých fotografií na nich.
Zdenka Soukupová
15.5.2019 15:03
O takovém deníku jsem ještě neslyšela. Ale líbí se mi to a určitě si ho pořídím, i když až tak moc necestuji. Děkuji za nápad.
Soňa Prachfeldová
15.5.2019 14:44
Muj turistický deník se mnou putuje, když si nepamatujeme, kde a kdy jsme byli, vytáhne se deník a už je jasno. Skoro všude jsou infa a magnetky a turistické vizitky a všude si můžeme dáti razítka. Je to fajn. Už jsme poslala loni na výměnu, snad to nemá ani cenu - poštovné musíme zaplatit, tak nic není zadarmo. Jako pomocníček a novodobý památníček - je turistický deník výborný. tak Maruško zaplňujte čile :-)
Alena Tollarová
15.5.2019 14:14
Turistický deník jsem si nekoupila a vizitky nesbírám. Ale mám sešit, do kterého si dávám turistická razítka z míst, která navštívím. Mají je už skoro všuce. A pro Pražáky - není třeba jezdit daleko, razítra i tur. vizitky se dají sbírat i jen po Praze. A že jich bude! Prima, Marie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci