Dagmar Bartušková
28.4.2019 07:18
To jsou mi věci...
Helena Přibilová
27.4.2019 15:48
Dříve mladí hoši trávili dva roky na vojně, což jejich životy poznamenalo i v tomto směru. Na střední škole, kterou jsem absolvovala, bylo zase pravidlem, že v každém maturitním ročníku bylo vždy několik studentek, které měly už děti.
Hana Rypáčková
27.4.2019 13:54
Doufám, že to neplatí všeobecně, v rodině to nepozoruji, ale jaký pes , takový pán . A znáte mého Vendu../Je to pes, kdyby ho někdo neznal../
Dana Puchalská
27.4.2019 12:09
Jejda ,ještě že mi tohle nehrozí. Množení přes mobily je :-) :-) A co takhle přes jiná technická média ? No nevím ,nevím........
Jitka Caklová
27.4.2019 10:18
Já se nedivím, ale vím, že tam kde je láska, je i sex a šťastné děti v rodině. https://pisnicky-akordy.cz/honza-nedved/stanky
Ivo Patta
27.4.2019 09:28
Mám 71 let a chápu to velice dobře. Stát svojí daňovou a sociální politikou ty, co si pořídí děti sankcionuje od chvíle kdy se jim dítě narodí až po hrob a to doslova. Více: Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018. Dostupné na adrese: https://www.slideserve.com/ivopatta/soci-ln-ekonomick-audit-st-tn-ho-rozpo-tu-2018-powerpoint-ppt-presentation
Alena Tollarová
27.4.2019 02:14
Že by se lidstvo nakonec začalo rozmnožovat přes mobily??? :)
Antonín Nebuželský
26.4.2019 21:28
Ukecali jsme, skoro se chce říct každou. Byl to sport"". Ti dnešní kluci to tak nemají. Uvedl bych třeba i případy, ale nejsem si jist, že se to tady hodí.
Jana Slavíková
26.4.2019 21:06
Většina z nás považovala "kolegiální chodbové kecy" tedy "já bych tě, kdybych moh" nebo významný pohled či dotek za normální. Při rozšířeném harašení a me too se vlastně některým mladíkům ani nedivím, že jsou neprůbojní a že se trošku bojí. Je to ale jejich věc a trapné otázky a ještě trapnější rady dědů jsou k ničemu.
Zuzana Pivcová
26.4.2019 20:51
Nedávno jsem náhodně viděla jistý díl z někdejšího rakousko-německého krimiseriálu Komisař Rex, který pak převzali Italové. Byl to dost hrozný příběh. Pachatel byl celkem mladý, ale nepříliš pohledný muž, který si vytvořil virtuální podobu krasavce a v té se seznámil s modelkou, která měla naopak veřejnosti plné zuby a tak vždy zmizela v nenápadné podobě do virtuality. Pochopila jsem, že takto se lze každodenně bavit, vlastně tak žít, jako že je to skutečné, když to ta dvojice stále hraje. Oni se v podobě těch vytvořených figur neustále stýkali a vše spolu dělali včetně sexu (technice v tomto směru nerozumím), až on poznal, kdo se za tím portrétem skrývá, a chtěl ji vidět. Ona, když za ní přišel, zjistila, že to je pro ni obyčejný nepřitažlivý chlap, tak ho hned odmítla a on ji jako odmrštěný milenec zabil. Tak asi někteří žijí i takhle, to určitě nebylo vymyšlené.
Načíst starší příspěvky