Ilustrační foto: pinterest.com
I bodlák léčí, nevěříte?
27. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
30.4.2019 10:36
Nikoho nikam neposílám, protože vím, že slunce svítí stejnou měrou jak dobrákům, tak jejich opakům.
Jitka Caklová
30.4.2019 10:24
Uvědoměním si sebe sama, získávám na vlastní hodnotě. Dříve mě kritika bolela až k pláči a nesmírně mě trápila, což mi může potvrdit jedna íčkařka. Dnes je pro mě, nejen kritika, ale dokonce i hulvátství přínosem.
Zorka Horká
30.4.2019 07:53
Sákryš koukám,že od maralích kopýtek jen jiskry lítají.Ivano,nezpochybňuje se tu existence léčivky,ale (jak napsala v začátku reakcí paní Zuzana P.) fakt,že roste v oblastech Sibiře.Bodlák nebo nebodlák, to není důležité.Je to endemit.Endemit není sprosté slovo :-)Ve volné přírodě ho tady nenajdeš a tudíž rady o sběru a sušení atd. jsou jaksi nadbytečné.Částečné informace a ještě nesprávné?To je skutečně hodnotný článek.Další z perel autorky.
S tou ovšem nemá smysl cokoliv diskutovat.Ta neuznala celou řadu svých omylů.Buď to bylo vinou blbého telefonu, klávesnice a nevím čeho ještě.No hlavně se najdou tací kaprfíldové,kteří dovedou i podle zpackaného receptu zadělat krásné těsto :-) :-) a tak proč by vlastně nesázela chybu na chybu a se jí to žere,že ?Se těším až se vrátí k teoriím o vaření a dá tam recept na polívku z vlaštovčích hnízd s doporučením, že když nemáte hnízda pravá čínská, dojděte si do kravína v Horní Dolní :-) jo a pokud míříš na to, že sem nepíšu nic k uveřejnění tak věz, že témata, která oslovují mne, ta by tu nerezonovala.
Jitka Caklová
30.4.2019 01:07
Dobře napsáno, jsme přesně tím, co cítíme a naše vnímání, to jsme my sami, každý sám za sebe, to není někdo jiný.
Jitka Caklová
29.4.2019 21:06
Jen by mě zajímalo, kdyby všichni psali pouze o tom co mají ve své hlavě, jak by skladba tohoto portálu vypadala. No třeba k tomu také někdy dojde :-) :-) :-)
Naděžda Špásová
29.4.2019 19:22
Nedá mi, abych se do téhle hloupé a zlomyslné debaty nevmísila. Sedí to od dvou chytrých Horákyň, jedna sama nenapíše ani řádek, všude byla dvakrát a všechno zná a druhá sice občas něco vypotí, ale číst se to moc nedá. Paní Horká a paní Caklová, vezměte se za ruce a jděte a jděte a nezastavuje se. Zkuste se strefovat jedna do druhé, možná to bude zábava. Jitko C, mohla bys napsat něco ze své hlavy a ne neustále někoho citovat. Dany P., se ráda zastanu a ostatní ať si myslí, co chtějí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci