Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Hana Rypáčková
						2.5.2019 20:58
						Jejda, mrzáčka tamaryška mám na zahradě, hezky růžově kvete, nikdy ovšem neměl plody..

Libor Farský
						2.5.2019 05:55
						Máš to hezkého koníčka!

Dagmar Bartušková
						1.5.2019 19:39
						Dano, tak tentokrát jsem plod okamžitě poznala. Jsem milovník exotické kuchyně a tamarind tam bývá jejich součástí. 

Dana Puchalská
						1.5.2019 17:23
						Už teď usilovně přemýšlím děvčata. Až se mi z hlavy kouří.. :-) :-) :-) 

Zdenka Soukupová
						1.5.2019 16:59
						Já jsem tipovala datle, aniž bych cokoliv věděla o tamaryšku - indických datlích. Takže 50% úspěch.  To jsem od sebe u takové hádanky nečekala.  Dano, těším se na další hádanku.

Věra Ježková
						1.5.2019 16:10
						Slovo tamarind jsem neznala. Tamaryšek ano, ale v přírodě bych ho nepoznala. 

Jitka Caklová
						1.5.2019 13:02
						Je zajímavé, jak nám věci chodí naproti. Včera, když jsem si přečetla odpověď a na Wiki hledala o co jde, v ten moment jsem slyšela, z jiného záznamu o tamarindu, ve 3:50 minutě tohoto záznamu: https://www.youtube.com/watch?v=hf7qcSgNiOw  A jen tak mimochodem, on je celý tento 2,5 hodinový záznam velmi zajímavý.  

Jitka Caklová
						1.5.2019 11:09
						Kdo má zájem o bližší ukázku: https://titbit.cz/produkt/tamarind/ 

Jitka Caklová
						1.5.2019 11:06
						Na lusku na fotografii z pixabay. com pracoval nějaký bodavý hmyz a pěkně si tam "zavrtal" :-) :-) :-)

Dana Puchalská
						1.5.2019 10:56
						Naďo, máš pravdu endemit je..... :-) :-) 

Načíst starší příspěvky