Foto: Marcela Pivcová
Byl to nejen Můj svět
2. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
2.5.2019 11:33
Jsem ráda, že jsem i s malým zpožděním na slet doletěla. Recitál úžasný!!! A oslava? Bezchybná. Ráda jsem opět viděla známé lidi, a poznala další. Z fotek je jasné, že jsme si to opravdu užili. A také se drbalo. Vždyť bylo čarodějnic! ;-) Zuzko, Honzo a pane Lubomíre, díky!
Jitka Hašková
2.5.2019 10:42
Zuzko, bylo to úžasné odpoledne, byla jsem tam moc ráda užila jsem si tvé krásné verše báječně zhudebněné a zazpívané panem Lubomírem Müllerem. Patří dík vám oběma a samozřejmě také Honzovi, organizace byla perfektní. Celé to bylo nezapomenutelné. Také jsem si s radostí koupila tvé verše a děkuji za napsané věnování.
Alena Tollarová
2.5.2019 09:29
Jsem moc ráda, že se podařilo propojit Tvoje verše s uměním hudebním pana Lubomíra Müllera a vše takhle krásně namíchat. Děkuji za krásné odpoledne hlavně vám dvěma, ale také Honzovi Raškovi a samozřejmě všem, co na kouzelný čarodějnický sraz dolétli/y. Dovolím si přidat informace, že moje vidění celé akce mám v galerii 30-4-2019 recital a kousíček atmosféry z představení je tady https://youtu.be/WuJ3dLBXUbw
Dana Puchalská
2.5.2019 09:26
Ano, je to tak. Bylo to moc příjemné a hezké setkání. A tak by to přeci mělo být a nebo se snad pletu?
Hana Nováková
2.5.2019 09:22
Kdo srdce na dlani přináší, bývá milován a vítán, Zuzko. Škoda, že jsem nemohla dorazit. Z fotek je zřejmé, že to byla vydařená akce. Kde bych prosím mohla koupit vaše verše, k nímž bych si přála i věnování? Mějte krásné dny do dalšího žití....
Marie Ženatová
2.5.2019 09:16
Milá Zuzanko, ještě jednou přeji ze srdce vše dobré a moc děkuji za krásné a obohacující setkání...
Marie Doušová
2.5.2019 08:47
Zuzko, sestře dík za krásné snímky a Vám přeji ,aby Vaše verše nám, kteří Vás obdivují, ještě dlouho dělalo potěšení,které dokážete vyjádřit básní.Moc bych si přála zakoupit sbírku Vašich veršů. Je vidět , že se vše podařilo a ještě jednou hodně zdraví a lásky Vám přeji z celého srdce.
Jitka Caklová
2.5.2019 08:07
Milá Zuzko, vše se událo, jak se udat mělo a to je moc dobře. Duch přátelství vyzařuje z fotografií všech, kteří na této krásné oslavě, která Ti právem náležela, fotografovali. Tak ještě jednou HODNĚ ŠTĚSTÍ !!!
Elena Valeriánová
2.5.2019 07:13
Milá Zuzko, pro mnohé z nás jsi dobrou duší celého portálu. Osobně jsem ráda, že Tvé kouzelné verše jsou v knižní podobě. Jsem nesmírně ráda, že Tě mohu počítat mezi své přátele. Tak ještě jednou vše nejlepší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci