Jiří Libánský
18.5.2019 15:52
Pořád je taková spousta nových věcí, že se nestačím divit. Naposledy jsem se divil tomu, že divení je zdravé.
Karel Boháček
13.5.2019 15:17
Divím se denně, ale nějak na zdraví mi to nepřidalo, ale je to super - život je krásný.
Dagmar Bartušková
12.5.2019 21:22
Někdy se nestačím divit blbostí některých lidí a jen žasnu, čeho jsou schopni. Ne, divení mi není cizí. :-)
Eva Mužíková
12.5.2019 19:41
Před chvilkou jsem stála nad jednou z mých orchidejí. Když jsem jí nedávno z neopatrnosti ulomila šlahoun s poupaty, moc mne to mrzelo, promlouvala jsem k ní, omlouvala se. Dnes, po docela krátké době jsem objevila nový, zcela malý šlahounek s malinkými poupátky..Dívala jsem se na ten malý zázrak s údivem a s velkou radostí.
Zuzana Pivcová
12.5.2019 19:34
Vzpomínám si na úsměvné "divení" paní Květy Fialové v pořadech s panem Cílkem. Někomu to možná připadalo strojené, ale já věřím, že taková byla.
Libor Farský
12.5.2019 15:25
Divím se dnes a denně nad zázraky přírody.
Růžena Kuželková
12.5.2019 07:47
taky přispěji trochou do mlýna - nejlepší "divení",je louskání na "íčku".Denně dvě otázky a kde že jsou odpovědi.To potom "Wikipek" je na roztrhání a než tam najdu pokud možno správnou odpověď,tak vězte,že se i "zapotím",ale na druhou stranu se nemohu dočkat rána na další dvě otázky a věru se DIVÍM,co všechno neznám,tak jen se divme,ať svět nás těší
Zdenka Jírová
12.5.2019 01:43
Znám ale také lidi, kteří se těšit nechtějí .Moje přítelkyně teď ke stáru tzv, morousovatí, V televizi všechno už viděla,tak proč by se na to měla dívat znova,noviny nečte, jen bulvár a pak mi vysvětluje, proč jsou herci a zpěváci nemožní,Filmy hodnotí tak, že ty staré už viděla na ty nové se nemůže dívat, protože jim nerozumí, protože jsou "blbé".Ta se nedá ničím překvapit .Takže jsem při našich setkáních v rozpacích, o čem si vlastně s ní mohu povídat
Zdenka Jírová
12.5.2019 01:32
Moc výstižný a dobrý článek. Já sice někdy říkám, že překvapit mne mohou jen dobré zprávy, protože v těch špatných žiji. Ale nemyslím to zas tak moc vážně, protože mne vzápětí překvapí fotka rozkvetlé jarní květinky a já žasnu jak se prodrala na sluníčko ještě ve sněhu. Žasnu nad malým ptáčkem, když vidím,jak si staví hnízdo a on se těší, že založí svou rodinku , V přírodě je tolik věcí ze kterých se lze těšit, jen když se těšit chcete.
Danka Rotyková
11.5.2019 20:28
Jsem ráda, že mne stále něco zajímá a udivuje. Stává se to hlavně v přírodě. Příroda kouzlí pořád, i v dešti nebo krupobití.... stále je nad čím žasnout.
Načíst starší příspěvky