IIlustrační foto: pixabay.com
Pocity - obavy
24. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
25.5.2019 21:34
Mám potřebu uvést na pravou míru můj vztah k těmto příspěvkům. Příběhy nejsou z mého vlastního života, jsou vymyšlené. Ale při jejich psaní využívám některé poznatky, pocity a zkušenosti ze svého života i ze života lidí, které jsem potkala.
Hana Švejnohová
25.5.2019 19:03
Početla jsem si... s velkou chutí a nadšením z velmi zdařilého stylu vyprávění. Byla jsem zvědavá na pointu a cítím velkou úlevu nad šťastným koncem. Máme v rodině postiženého syna a vím o tom své - žiju už více než třicet let s jeho otcem... Ale co jsem si především v tomto příběhu uvědomila, a to v poslední době už po několikáté, jak důležité je akceptovat odlišné vnímání soužití v rodině. Na dalším z mnoha příkladů vidím, že dětství v nás zanechává hluboké stopy, jakkoli se tomu někteří jedinci (hlavně muži!) brání. A že je i po létech nutné v rodině komunikovat a i zpětně si vyjasnit události, které každý prožíval jinak, aniž by to ten druhý zaznamenal. Taková očista vztahů má veliký význam pro všechny zúčastněné strany. Je to pro mě v těchto dnech mimořádně aktuální a citlivé téma... Děkuji za krásně napsaný příběh ze života!!
Lidmila Nejedlá
25.5.2019 16:50
Paní Vladislavo, rozumím tomu. Mám něco podobného za sebou. Mámy musí zapomenout a být tu pro děti v jakémkoliv jejich věku.
Danka Rotyková
24.5.2019 21:12
Obavy jsou vlastně domněnky. I když bychom jim neměli přikládat velkou váhu, mohou nás ochromit, zvlášť, pokud u sebe nemáme nikoho, s kým bychom si o tom popovídali. Ještě že máme maminky, babičky a nebo jen kamarádky nebo kamarády. S takovymi myšlenkami by neměl být nikdo sám.
Zuzana Pivcová
24.5.2019 20:56
Takovou situaci neznám, ale kéž by to tak vždy bylo. Nejhorší je, když se rodiče nesmíří s dětmi až do smrti (třeba Jiří Sovák se synem).
Dana Puchalská
24.5.2019 14:18
To byl moc silný příběh, že jsem ho četla nadvakrát. A je jen dobře, že se ta prognóza nevyplnila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci