Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Věra Ježková
						22.5.2019 18:25
						Tak hádat už nemusím. Tušila jsem, že to nebude nic k jídlu ani z přírody. Obrázek se mi líbí.

Naděžda Špásová
						22.5.2019 16:26
						Danko, ty hvězdičky mě víš co, viď. Sorry ******

Naděžda Špásová
						22.5.2019 16:25
						Že by to byl obraz nějakého malíře? Takové čmáranice maloval Klimt, ale u něj jsem to nenašla. Já už jsem to určitě někde viděla a moc bych za to nedala, že to bude nějaká ptákovina. Dám se poddat. :-)

Eva Mužíková
						22.5.2019 14:46
						Tvoje hádanky jsou skvělé, čučím na ně vždy jak tele. Na pomoc si lupu beru, nepomáhá, na mou věru.....že se na to :))))))

Dana Puchalská
						22.5.2019 13:49
						Jedna odpověď lepší než druhá. ALE POŘÁD TO NENÍ ONO.  :-) :-)  A amarouny ani těstoviny to fakt nejsou. 

Zdenka Soukupová
						22.5.2019 13:43
						Grafitti? Společný obrázek dětí z mateřské školky? Nastříhané a promíchané kousky nití? Strakatá šála s třásněmi? Dano, ty nám dáváš zabrat...

Jana Kollinová
						22.5.2019 12:36
						Danko, to je nápověda? Že by amarouny nebo barevné těstoviny v troubě?

Dana Puchalská
						22.5.2019 12:29
						A tu lupu radím odložit, aby neskončila v nějakém tom hrnci nebo v troubě. :-) :-) :-) 

Jana Kollinová
						22.5.2019 11:58
						Dano, tobě se to řekne, když víš. Já jsem si dokonce vzala lupu, zvolila zvětšení 500x a a nic, tak jdu vařit!

Libuše Křapová
						22.5.2019 11:15
						nějaké graffiti :-)

Načíst starší příspěvky