Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libor Farský
29.5.2019 00:28
Také mám občas takové nejisté dny.
Oldřich Čepelka
28.5.2019 21:57
A rád bych zdůraznil, že není nic divného na tom, když si jednou za čas nejsem jistý a kontroluji se. Naopak, je to známka odpoěvdnosti. Špatné to je tehdy, když to člověk dělá neustále, každý den, pokaždé.
Oldřich Čepelka
28.5.2019 21:55
Já jsem si zvykl říkat v duchu: Teď zamykám. A podobně. Prostě si to uvědomit. Jen někdy zapomenu, na co si to mám vzpomenout :-)
Rostislav Mraček
28.5.2019 14:36
Některé ženy na "kontrolovací nutkání" vyzrají. V naší domácnosti, odcházíme-li společně, se mi vždycky dostane otázky: zkontrolovals všecko?! A je to vyřízeno.
Eva Mužíková
28.5.2019 14:02
Také mne " kontrolovací nutkaní " zatím netrápi. Ale co není, může být.
Margita Melegova
27.5.2019 21:34
Jsem stastny clovek, to stadium mne jeste nepotkalo, ale kontroluji vsechno po manzelovi, bohuzel.
Dagmar Bartušková
27.5.2019 20:12
Stalo se mi, že při krmení želv v teráriu zvonil mobil. Po ukončení hovoru jsem rychle odcházela z bytu. Po jeho uzamčení jsem zaváhala, jestli jsem uzavřela terárium. Tak
jsem raději odemkla a šla to zkontrolovat. Vše bylo OK, ale - co kdyby... Želvy jsou velmi zvídavé . :-)
Hana Rypáčková
27.5.2019 17:57
Ano , nejhorší je to s vařením před odchodem z bytu. Aby se to vařilo co nejdéle, vypínám plyn až před těsně odchodem. Proto si říkám. Plyn, plyn, pak oheň a kontroluji ..
Jana Šenbergerová
27.5.2019 16:52
Mnohem horší je být si jistý, že je všechno v pořádku a pak se vrátit do nového bytu, ze kterého se vyvalí čpavý kouř a vy zjistíte, že jste zapomněli vypnout plyn pod krásným novým a drahým hrncem s výbornou polévkou, která v době vaší dopolední nepřítomnosti s tímto hrnce dokonale srostla. To se mi stalo, když jsem byla u dcery za vnoučaty. Byla jsem moc ráda, že mě nekleplo. Jinak si doma čas od času i třikrát po sobě čistím zuby, protože nevím, jestli už jsem to dělala.
Věra Ježková
27.5.2019 15:10
Lidé s touto poruchou (stejně jakoukoli jinou duševní) musí hodně trpět. Ještě se mi nestalo, že bych se po odchodu z domu vrátila něco zkontrolovat. Ale při opouštění bytu mrknu, je-li vše v pořádku, a dávám si pozor, abych zamkla všechny troje vchodové dveře.
Načíst starší příspěvky