Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květuše Pinkasová
27.6.2019 17:18
Taky jezdila milá Marie Tomsová nebo jezdí ještě křížem krážem republikou s Talk show aneb potkala jsem Wericha. Zhlédli jste je někdo? Dočtete se na stránkách.
Antonín Nebuželský
4.6.2019 19:54
Paní Maruška byla a je velká krasavice. Což by samozřejmě nestačilo,je i velká profesionálka. Mám rád tyhle rozhovory. Díky.
Jitka Hašková
4.6.2019 10:09
Moc zajímavý rozhovor. Škoda, že už nejsou hlasatelky v TV. To vysílání upoutávek se mi nelíbí.
Zdenka Jírová
3.6.2019 23:42
Rozhovor s paní Tomsovou se mi moc líbil. Vzpomněla na všechny zajímavé osobnosti té doby, doby našeho mládí. Je pravda, když se objevila na obrazovce hezky upravená a příjemná hlasatelka, její pozvání ke sledování následujícího programu bylo rozhodně příjemnější než současná , většinou připitomělá reklama na něco zbytečného. Samozřejmě, že nikdo nestárne do krásy, ale když o sebe dbá fyzicky i duševně, na své roky vůbec nevypadá.
Věra Halátová
3.6.2019 21:36
Sága rodu Forsytů se vysílala někdy v roce 1968. Já si vzpomínám na ty diskuse dospělých o Ireně a jejím manželovi. A pokud lidé sledovali televizní seriály tak asi ne pro to, že je někdo uvádí.
Zorka Horká
3.6.2019 20:58
Tak to máte pravdu, jejich hlasy, pěkný vzhled a vyjadřovací schopnosti, to bylo excelentní. Některé ženy se inspirovaly i jejich oblečením.
Zuzana Pivcová
3.6.2019 19:53
Ano, paní Tomsová opravdu patřila ke generaci hlasatelek, které každý znal spolu s pí. Retkovou nebo Skarlandtovou. Měly kultivovaný projev a mluvily plynně a příjemným hlasem.
Zorka Horká
3.6.2019 19:49
Jestli se mi paní líbí nebo nelíbí, je druhořadé. Ovšem, že se vyjádřila hned v první větě, tak jak se vyjádřila, to mne docela mrzí. Televizi jsme rozhodně nesledovali každý večer, často jsme si četli (nahlas - kniha kolovala mezi námi a dětmi) a poslouchali jsme desky s pohádkami Jana Wericha a později z Divadla Járy Cimrmana. A bezpečně vím, že jsme nebyli jako rodina žádnou černou ovcí.
Antonín Vácha
3.6.2019 16:33
Paní Tomsová se mi vždy líbila, zjevem, hlasem, vystupováním. Jsem rád, že jsem si mohl přečíst rozhovor s ní.
Dana Puchalská
3.6.2019 16:16
Proč taková kritika jak paní Tomsová vypadá,to skutečně nechápu. Byla jedna z několika hlasatelek co tu tenkrát byly. Článek je milé a příjemné připomenutí její práce.
Načíst starší příspěvky