Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jan Zelenka
						28.2.2020 22:30
						Věrko, reaguji pozdě, ale přece. Krásné, dalších slov netřeba.!!

Marie Doušová
						8.6.2019 10:37
						Moc pěkné.********

Květuše Pinkasová
						8.6.2019 08:12
						Věruško, krásná a dojemná, lyrická a co dál, kolik je jich už, nejsou asi do šuplíku. Můžeš něco víc prozradit ... Mám od svých dvou kamarádek i do ouška v kavárně u kávičky. Chodí nyní za mnou domů ale já si zase na kavárnu pomalu zvykám. Ičko asi nemám moc prozkoumané.

Zdenka Jírová
						8.6.2019 01:14
						Hezká báseň.

Věra Ježková
						7.6.2019 19:27
						Děkuji vám. Básničku nepovažuji za smutnou. Chtěla jsem zkusit, jestli se mi povede napsat i lyrická. Neměla jsem žádný nápad. Nechala jsem myšlenky volně plynout – a tohle je výsledek. 

Blanka Macháčková
						7.6.2019 15:09
						Umíš. 

Jaroslava Handlová
						7.6.2019 13:17
						Věrko, dojemné básnění uvrhne mě do snění...

Zuzana Pivcová
						7.6.2019 11:42
						Mám radost  z každé zde objevené básně. Zvlášť, když je tak působivá jako ta Tvoje. Díky, Věrko.

Hana Nováková
						7.6.2019 09:17
						Věrko povedené, myslím, že mohu říci, že se nám rozrůstá skupinka básnířek, tak děvčata směle do toho, pište srdcem, protože to je vždy to nejhezčí a nejprocítěnější....

Jana Šenbergerová
						7.6.2019 08:54
						Věro, tvoje slova krásně plynou jako rybky pod hladinou, žádná tůň a žádný vír, na hladině klid a mír.

Načíst starší příspěvky