Zpackaná dovolená. Kdy máte nárok na finanční kompenzaci?
Ilustrační foto: ingimage.com

Zpackaná dovolená. Kdy máte nárok na finanční kompenzaci?

11. 6. 2019

Podle katalogu hotel měl stát dvě stě metrů od pláže. Ve skutečnosti cesta na ní trvala pěšky půl hodiny. Na pokoji byla plíseň. V katalogu stálo, že se apartmán nachází v rušném letovisku. Ve skutečnosti byl asi kilometr za ním a vedle skládky odpadu.

cestování právo
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Informace, je dobré vědět.
Oldřich Čepelka
Já rád jezdím pokaždé jinam (někteří lidé naopak třeba 5 let za sebou tam, kde už mají svou jistotu...). často jezdím s CK, ale baví mě organizovat si věci sám a odpovídat si za to. aspoň nemám v hlavě nespokojensot s Ck. Tentokrát , předevčírem, jsmě měli "událsot" při cestě z Korfu, z niž se pilot rozhodl vrátit... Možná to sepíšu, je to zajímavý zážitek. A je to možná taky na náhradu ztráty času, nebo jak se to jmenuje. Myslím zpoždění letu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Je asi dobře číst recenze jednotlivých hotelů kam se jede. V poslední době létám tam, kde jsem již byla a kde to velmi dobře znám. Uvidím jak dopadnu v říjnu kde letím na ostrov Ischia. Byla e na něm jen jednou a to na okružní cestě busem. Ostrov mi zalíbil po shlédnutí filmu "Nebožtíci přejí lásce".
Alena Tollarová
Moji zkušenost s reklamací zájezdu jsem popsala zde. Nedejte se! https://www.i60.cz/clanek/detail/13294/reklamovali-jste-nekdy-zajezd-aneb-zakynthos-dil-2
Olga Škopánová
Jezdíme bez cestovek a tak za případné problémy si můžeme sami. Není od věci se podívat na recenze v Tripadvisoru.
Zuzana Pivcová
Zpočátku jsem zažila při cestách na řecké ostrovy, na Kypr a do Tunisu několikrát nějaké nesrovnalosti s ubytováním, přitom šlo o různé CK. Připadalo mi, že Čechům a navíc takovým, kteří se moc nebrání (někdy i z jazykových důvodů), šoupnou rádi něco horšího. Většinou jsem si musela změnu sama vyhádat, a to záhy po příjezdu, protože tam delegátka nebyla. Nejsem potížistka kvůli slané vodě a horkému písku, ale dunící a vibrující obří větráky z kuchyně, nad kterou je ten můj pokoj, si přece nenechám líbit. Atd.
Jarmila Komberec Jakubcová
Asi před měsícem jsem byla u moře a protože chci se něj i dívat a poslouchat jeho šumění musela jsem i za výhled připlatit. To samé za jednolůžák či jiné služby např. all inklusive. Jezdím s takovými cestovkami, které ve uvedou do smlouvy a nestalo se mi, že bych měla nějaké problémy. Za pár dnů opět letím k moři a vím, že hotel je 4hv. s výhledem na moře. A tak to mám opět sice trochu dražší, ale nebudu se dívat na rušnou ulici.S cestovkami mám jen ty nejlepší zkušenosti.
Mirek Hahn
Pár tisíc dodatečné kompenzace mi zkaženou dovolenou zpětně nevylepší. Racionálním řešením je dostat takové cestovní kanceláře z trhu. V každém takovém případu zkažené dovolené, by měli klienti vyhledat nezávislé weby pro recenze dovolených a cestovních kanceláří a tam napsat co bylo špatně a o jakou se jednalo cestovku a hotel. Tímto způsobem se dají další klienti varovat před zkaženou dovolenou.
Jana Šenbergerová
Jedeme potřetí na stejné místo. Poprvé jsme měli pokoj s balkonem a krásným výhledem, ale týden lilo tak, že jsme si na něm neposeděli. Podruhé jsme měli pokoj bez balkonu a s výhledem na malé parkoviště. I když bylo krásně, měli jsme tak nabitý program, že jsme balkon nepostrádali. Teď potřetí víme, že za pokoj s balkonem je třeba si dost připlatit. Za příplatek si rádi užijeme něčeho jiného. Budeme-li přesto něčím překvapeni, doufám, že jen příjemně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%