Foto autorka
Kořenov 2: Sobota - Mumlava a Jizera
9. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
13.6.2019 22:11
Nadi, to jsou tak krásné fotky a k tomu hezký článek, děkuji. Znovu jsem si všechno prošla s tebou.
Jana Šenbergerová
10.6.2019 18:00
Po příšerném cestování ze severovýchodu republiky jsem se moc ráda na chvíli vrátila na severozápad. Bylo tam krásně a jsem ráda, že si to mohu připomenout z jiných úhlú pohledů. Všechny jsou krásné.
Alena Vávrová
10.6.2019 11:50
Napsala jsi to a nafotila moc krásně. Mumlava (ale i Jizera) nás "vzala" opravdu všechny. Člověk si pak uvědomí, jakou obrovskou sílu ta voda má, když vidí řečiště plné i obřích kamenů a nebo ty vymleté "hrnce". Velké díky za fotodokumentaci. Až se mi zasteskne, vím kam jít. Doufám, že i znovu jet ♥.
Lenka Hudečková
10.6.2019 10:58
Nadi, moc hezky napsané, popsané a nafocené. Byli jsme tam před pár lety taky, moc se nám Mumlava i Kořenov, kde jsme i my bydleli, líbila :-)
Alena Tollarová
10.6.2019 09:27
Ta řeka si opravdu mumlá ... ale taky hučí a cáká. Nebyla jsem tam s vaší partou, ale zaběhly jsme si tam s Hankou před večeří. Neměly jsme čas, tak jsme hnaly jako o závod, ale užily jsme si to stejně jako vy. Je to krása, kterou by měl vidět každý. Tady má příležitost :)
Blanka Macháčková
10.6.2019 09:02
Moc hezké přiblížení vašeho setkání. Škoda, že mi to nevyšlo. Ale tobě to vyšlo moc hezky.
Oldřich Čepelka
9.6.2019 19:59
Škoda že jsem nemohl přijet, ale musel jsem do jižní Albánie. Chystám článek, abyste z toho taky něco měli (měly). Bude to hustý!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci