FOTO: Nada Špásová
Vodník v ohrožení aneb "Dobří lidé ještě žijí"
9. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
9.6.2019 18:47
Já když jsem ten večer sešla dolů, měla jsem trošku zpoždění, tak jsem zprvu nevěděla, o co jde, ale pochopila jsem záhy a zábava to byla veliká, protože ty herečky to hrály opravdu na úrovni, s vrozenou komikou v řeči i v gestech. Netušila jsem, co vše tomu předcházelo, hlavně ta Odyssea s klíči. Evko, jsi přece jen dítě štěstěny a to zcela zaslouženě. Dobro se Ti vrací.
Jitka Hašková
9.6.2019 13:17
Určitě,kdyby se tento Vodník objevil na scéně Národního divadla v Praze, tak by stoupla prudce návštěvnost v činohře odkud diváci odcházejí o přestávce.
Naděžda Špásová
9.6.2019 13:05
Evi, krásně jsi to napsala. Mít nápad je dobrá věc, ale hrdina je ten, kdo ho uskuteční a to jsi ty a ostatní děvčata. Letošní setkání se nám moc líbilo. :-)
Anna Potůčková
9.6.2019 11:37
Za tuto scénku by jste se nemusely stydět ani v Národním divadle v Praze!!! Ještě dnes se tomu směju, a určitě scénku budu mít hluboko ve svém nitru - byl jste skvělé a tleskám i ted z domova!
Libuše Křapová
9.6.2019 11:26
Hastrmanko, byl to odvaz :-) Díky tobě i Jindře za nápad, chápavému majiteli za pomoc a spoluherkyním za výstupy. Obecenstvo rovněž nemělo chybu. A na závěr hošíci, kterým tak chutnala bábovka od Limi, že si přišli přidat :-)
Alena Vávrová
9.6.2019 11:14
Nebylo to vůbec jednoduché, ale dobrá věc se podařila a sranda byla veliká vidět tě v roli vodníka!! Palcuji! Jo, a dík za můj hrníček, bylo mi ctí, mám ho na památku ;-)).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci