Kočka na paprice
14. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
16.6.2019 01:08
Jano. to byl některý z těch opravářů a vrátil je do králíkárny. Měli být opravdu asi nedělním obědem. Z personálu by si je nikdo nevzal, protože by je nejedl.
Lidmila Nejedlá
15.6.2019 12:19
To je krásný příběh o zhrzené dětské duši a milé malované pomstě. Nevysvětlitelná ztráta velmi bolí i dospělého. Díky, Jano.
Naděžda Špásová
15.6.2019 10:18
Ta kočička by mi taky chyběla, ale asi bych to takhle neřešila. Hrdinství není moje silná stránka. I když malovat taky umím. Docela jsem se pobavila. Tohle určitě nikdy nezapomenete. :-)
Jana Hošková
15.6.2019 08:58
Zdenko, to je divné, že pachatel vrátil králíky do laboratoře...to musel teda být někdo odtamtud. Možná si chtěl doma udělat soukromé testy.. :-)) :-))
Zdenka Jírová
15.6.2019 00:50
Jano tvůj příběh byl moc pěkný a nedivím se, že jste chtěly, byť domnělého , zločince potrestat. Já chovám celý život kočky a několikrát se mi za život stalo, že mi kočičku někdo otrávil, postřelil nebo dokonce uškrtil v drátěném oku. Vždy jsem to obrečela.
Zdenka Jírová
15.6.2019 00:45
Připomnělo mi to jednu nevšední příhodu z mého pracoviště. Pracovala jsem na OHS, kde mimo jiné byla mikrobiologická laboratoř,kde se dělaly nejrůznější testy a vyšetření. Jedno z nich byli test na syfilis. Nenbyl to můj obor, vím jen z vyprávění kolegyň. K této zkoušce byla potřeba králičí krev . Z toho důvodu se u nás v ústavě pod dohledem správce chovalo několik králíků v přilehlé dřevěné budově. Jednou u nás nastoupili dělníci k opravě střechy. Oprava se táhla přes léto několik týdnů. Jednou přišly laborantky, které šly králíkům odebrat krev, že někdo ukradl 2 králíky. Bylo to ve čtvrtek. Šéf se zamyslel a nechal napsat na dveře králíkárny, že králíci jako pokusná zvířata mohou být infekční a nesmí se s nimi manipulovat bez příslušných ochranných pomůcek. V sobozu / to se ještě v sobotu pracovalo/ byli králíci na svém místě. Zloději jsme překazili sváteční oběd.
Jana Hošková
14.6.2019 20:43
Po pravdě - měla jsem docela obavy, že se ozve někdo, kdo mi to "nandá" za to, jak jsem terorizovala ubohé "tlusťochy" a vůbec - že jsem se navážela do tlustých lidí...ale chystala jsem si případnou obhajobu, že když jsem sama nabrala za léta kila navíc, mohu si jakožto též "ne zrovna hubená" dělat z tloušťky legraci...jinak tehdy byli samozřejmě ti popsaní a legračně nakreslení nevinní (chudáci). Kočičce ublížil někdo jiný - ublížil totiž později i té mé druhé. Neměli jsme tehdy zrovna hodné sousedy přímo v domě.
Zuzana Pivcová
14.6.2019 19:18
Jano, já bych za zvířátka asi také udělala leccos, tehdy i nejspíš teď. Když si vzpomenu, jak jsme se přistěhovaly do jižních Čech a jedna z mála věcí, která mě tam držela, bylo, že jsme měly psy a kočky., které se k nám vždy nějak nastěhovaly. Jenže přišly a zase se ztratily, i když u nás už byly dávno doma. O jednom sousedovi se říkalo, že je střílí, ale důkaz chyběl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci