Foto: autorka
Malinový brambory
22. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
24.6.2019 14:23
Perfektní mňamka. Já miluju také maštěné sádlem, sypané koprem a podmáslí.
Alena Tollarová
23.6.2019 22:22
Taky jsem čekala až do konce, kdy přijde nějaká ta malina. Ty časy, kdy na zahradě kvetly brambory, jsou pro mě v nenávratnu, ale chuť malinových brambor na jazyku zůstává.
Alena Vávrová
23.6.2019 11:13
Měla jsem také babičku s takovým vyjadřováním, tak jsem hned věděla, "která bije". Stále mám v paměti ten modrý železňák, ve kterém babička ty malinový, později i ty normální nové brambory vařila ;-)) .
Marie Doušová
23.6.2019 09:35
Ano, máme také rádi malé bramborky s tvarohem/máslem/ a solí. Jenom je nechávám ve šlupce.
Eva Mužíková
23.6.2019 08:52
Blanko, dostala jste mne. Ty maliny jsem tam čekala, ale nedovedla jse si takovou spojitost představit. Vtipné. Malinové se slaným tvarohem a cibulkou, mňam. Na rohlíčky Věrko občas narazím na trhu.
Hana Rypáčková
23.6.2019 08:03
To je dobrý.... Malinový jsem taky už vyhrabala a byly tam dvě dost velké. My to měli obráceně, já aspoň pár trsů zachránila pro výnos. Stejně žádný nebyl. Tak raději si pochutnat...
Mirek Hahn
22.6.2019 23:36
První automatická reakce na článek mi rozsvítila červenou kontrolku: "nečti to, to bude nějaký trendy recept, kde hlavní roli hraje bio malinová redukce". Ale říkám si: "Blanka Macháčková, to bude mít pointu"..... A co myslíte ? Je tam ! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci