Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
20.7.2019 08:29
Sakryš, že bych se kvůli zlepšení života pohádala? :)
Elena Valeriánová
19.7.2019 10:02
Teda nemám pocit, že by mi úterní hádka zlepšila život. Ve středu jsem měla celý den náladu jak pes, co mu vzali kost. Tedy pod psa.
Zorka Horká
18.7.2019 19:04
Chtěla jsem si pročíst názory a tohle je vskutku k pousmání - cituji p.Libánského "To jen v hádce člověk odhodil v afektu zábrany a řekl to, co si skutečně myslí." Takže jinak hurá do přetvářek a pokrytectví ? Pán je šprýmař :-) :-)
Jiří Libánský
17.7.2019 22:52
Myslím, že si mohou lidé vyjasnit svoje názory a postoje i bez hádky. V hádce se řeknou navzájem třeba i hnusný věci. Já třeba argument, že to bylo v řečeno v hádce neberu. To jen v hádce člověk odhodil v afektu zábrany a řekl to, co si skutečně myslí. A to už se žádným usmiřováním zpátky nevezme. Raději se nehádám. Je to nesmyslné, zbytečné, nic neřešící.
Jana Šenbergerová
17.7.2019 19:29
Nerada se hádám, ale ráda se udobřuji. :-)
Danka Rotyková
17.7.2019 19:18
Pokud to není jen taková hra, nikdy mi hádka, tedy výměna názorů, nepřipadala jako něco dobrého. Asi jsem to neuměla.
Věra Ježková
17.7.2019 18:54
Hádky nemám ráda, trpím po nich. Naštěstí k nim mezi mnou a přítelem nedochází často. Usmíříme se vždy brzy. Někdy je výborným katalyzátorem kočička. Je dobré si hlídat, aby výměna názorů nepřerostla v hádku.
Dana Puchalská
17.7.2019 12:53
Když se pohádat, tak kvalitně. Ovšem není dobré se k ní potom neustále vracet. A počítat ne do 10 ale alespoň do 21.... Kdo žije s partnerem dlouhou dobu, ví svoje. Ty výčitky "Co jsi neudělal, když jsi mi to slíbil....", jsou někdy vyloženě roznětkou k obrovské a leckdy zbytečné hádanici.
Jana Kollinová
17.7.2019 11:25
Nejsem příznivkyní hádek i těch sebekvalitnějších. To už je lepší naučit se kvalitně smát podle pana primáře Karla Nešpora z Bohnic a tak hádající protějšek uklidnit. Nemám odzkoušené, je tu riziko, že bych mohla partnera rozzuřit do nekvalitní nepříčetnosti. :-) :-) :-)
Karel Boháček
17.7.2019 10:48
To se mám pohádat abych si zlepšil život - spíše bych dostal asi infarkt.