Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Puchalská
						21.7.2019 11:29
						Ano jsou léčivé stejným způsobem jako Aloe Vera. 

Marie Doušová
						21.7.2019 10:59
						Mám jich plnou skalku, jsou prý léčivé.

Zdenka Soukupová
						20.7.2019 14:06
						Taky jsem neuhádla. A to jsem den před tím ty odkvetlé netřesky stříhala, ach joo...

Zuzana Pivcová
						20.7.2019 13:17
						Marcela to poznala, já samozřejmě ne. Ona tu má totiž na chalupě malou skalku, kde jsou i netřesky.

Anna Potůčková
						20.7.2019 11:23
						neuhádla jsem, ale nevadí 

Jana Šenbergerová
						20.7.2019 11:04
						Také mi zrovna na balkoně kvetou, už několik let po sobě. Ty moje jsou mohutné a když rozkvetou, zabírají hodně místa. Příští rok je chci trochu omezit a dát na jejich místo jahody. Těm se na našem balkoně také dobře daří. Pěkná hádanka. :-)

Jana Kollinová
						20.7.2019 10:49
						Neuhádla jsem. Mám ale takový pocit, že Dana pěkně svázané květy netřesku hodlá využít v kuchyni a nabídne nám další hádanku, tentokrát kulinářskou :-)))))

Marie Seitlová
						20.7.2019 09:40
						Jsou to květy netřesku.

Soňa Prachfeldová
						20.7.2019 09:06
						Tak zase jsemj neuhádla, netřesky jsou prý velmi léčivé a také chrání dům před bleskem . Mám je ráda.

Jitka Hašková
						20.7.2019 08:42
						Dano díky. Netřesky jsem léta mívala na balkoně a nikdy mi nekvetly.