Foto: autorka
Čertovské řízečky
31. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.8.2019 07:08
Mám ráda ostřejší jídla, čertovské obsahují ingredience, které mám ráda a používám .
Hana Nováková
1.8.2019 09:19
Děkuji všem za komentáře. Daně P. pak zvláště za cenné rady. Méně je někdy více i ve vaření, zkuste, já i rodina si pochutnala.
Dana Puchalská
31.7.2019 16:29
Je nepsané pravidlo všech kuchařů, že jídlo by nemělo obsahovat moc druhů koření. Pak se to tluče dohromady a ne vynikne ani jedno.
Hana Nováková
31.7.2019 16:00
Dano děkuji za doplnění, je na čtenářích, jak s touto informací naloží. Já dávala majoránky trochu a řízečky byly fakt dobré. Vždy říkám nebo píšu, koření s mírou....
Dana Puchalská
31.7.2019 15:19
Po odborné poradě s manželem šéfkuchařem jsme dospěli k tomu, že bychom tam nedávali tu majoránku.
Jana Kollinová
31.7.2019 13:16
Obdivuji krásu prostřeného stolu. Výšivka na ubrusu je nádherná. Na stole jsem viděla mnoho dekorací, ale minikočárek s růžemi je floristická lahůdka. Jen mi chybí k dokonalosti prostření pro dva a moje představa slavnostní večeře ve dvou by byla dokonalá. Asi proto, že večeřím sama.
Zuzana Pivcová
31.7.2019 13:05
Podle ingrediencí to asi trochu čertovské bude, ale nevadí, já mám kupodivu ostrá jídla občas docela ráda. :-D
Hana Nováková
31.7.2019 12:17
Dano, prosím napište, které koření dle vás byste doporučila vynechat. Vy jste v gastronomii dost dobrá, tak pak by si čtenáři mohli vybrat. Díky za doplnění radou k receptu.
Dana Puchalská
31.7.2019 12:08
Ano stůl je pokaždé prostřen na jedničku. Já bych ubrala aspoň 1 druh koření. Ale pečené brambory ve slupce mám ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci