Pořád spolu. Ideální vztah nebo otrava?
Ilustrační foto: ingimage.com

Pořád spolu. Ideální vztah nebo otrava?

14. 8. 2019

Žena jede s kamarádkami do lázní, muž s kamarády na hory. Žena jede k moři, muž zůstává na chalupě. Muž je už třetí víkend za sebou na výletě, žena doma o víkendech pečuje o zahradu. Pro někoho nepředstavitelný model vztahu. Pro jiného ideální způsob soužití, díky kterému vztah vydrží řadu let.

vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
dokom dokom
Jsme s manželem spolu téměř 50 let a stále si máme co povídat a je nám spolu dobře. Já občas někam vyrazím sama a on má zase svoje zájmy. Když jsme déle od sebe /nemocnice atd,/ je nám oběma smutno. I když se taky něco zadrhne, vždy se domluvíme. Je to o toleranci a chuti někdy uskočit a netrvat na svém. Samozřejmě po těch letech vím, jak ho rozpálit do běla a on také ví ,čím mě spolehlivě nadzvedne, ale pro to dělat, kdoví jak dlouho spolu ještě budeme a je škoda každého zkaženého dne. Vzala bych si ho znovu.
Blanka Macháčková
Kdybychom s manželem byli stále spolu, neměli bychom si o čem vyprávět. A pak by to byl problém. Nedovedu si představit čtyřicet let doma mlčet.
Libor Farský
Měli jsme s manželkou vždy v týdnu každý jeden den, či spíše večer, pro sebe.
Hana Rypáčková
Záleží na,společných a odlišných zájmech, zda tráví víc času spolu nebo ne. Manželství není zlatá klec, když si důvěřují.
Svatava Páleníková
Ideální je, když se ti dva spolu dožijí vysokého nebo "přiměřeného" věku. Já jsem to štěstí neměla. A možná bych byla radši, kdyby to byla otrava, než nic...
Helenka Vambleki
Mám teprve před svatbou :-) ale za těch patnáct let, co jsme spolu, se do ničeho nenutíme, dáváme si svobodu, já ráda cestuju, on rád kutí v dílně. Je to o toleranci, důvěře a pochopení. A zatím nám to drží :)
Marie Doušová
Ano, manželství není vězení,ale svazek dobrovolně přijatý dvěma lidmi,kteří jsou rádi spolu,ale také musí mít každý své koníčky a svou nutnou samotu . Vztah mi vydržel už 48 let a stále se máme rádi a nemusíme spolu trávit veškerý čas.
Věra Halátová
Každému páru, jak jim to vyhovuje. Ovšem takových "šťastných" starých dvojic jako na fotografii, ve skutečnosti vidím jen málo.
Zdenka Jírová
Jsem pro občasné rozdílné trávení volného času .
Jana Šenbergerová
Jak kdy a jak pro koho. S prvním mužem jsme měli zcela odlišné zájmy i priority, dokonce i různé přátele a vyhovovalo nám to. Téměř absolutní svoboda s vědomím závazku. Nemohla jsem pochopit kamarádku, která bez manžela málem neudělala ani krok. S tím druhým jsem na tom stejně jako ona. Jsme s malými výjimkami spolu 24 hodiny denně už 9 let a také nám to vyhovuje. Jsme protivy, které se přitahují a fungují jako soukolí. Dali jsme se dohromady, protože jsme chtěli být spolu, a to za všech okolností. Samozřejmě se to neobejde bez pochopení a tolerance. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%