Ilustrační foto: pixabay.com
Týden knihoven, něco o knihách a sonetech
5. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
14.11.2019 21:50
Jen jsem si přečetl tento článek (navadla mě na něj vaše diskuse s jitkou Caklovou u mého rozhovoru s C. Höschlem). Tím mužem,. který zmiňovala Z.Pivcová 5. 10., jsem asi já. Že bychom se kontaktovali napřímo? Olda Čepelka
Drahomíra Stínilová
9.10.2019 14:21
Pane Libore, mně se to taky nepodařilo.Mám jedinou vnučku v USA a dovedete si představit její pubertální zájmy. Určitě pohádky od babičky to nejsou. Oběma pánům děkuji za komentáře.
Libor Farský
8.10.2019 23:00
Jsem moc rád, že je nás víc se společným zájmem v knihách. Doma s potomky se mi to nepodařilo.
Jan Zelenka
8.10.2019 14:06
Paní Snítilová, za tento sonet se rozhodně stydět nemusíte. Po obsahové i formální stránce je skvělý. Až skončím s uveřejňováním svého románu, dám sem taky nějaký svůj sonet.
Drahomíra Stínilová
7.10.2019 23:54
Děkuji Jano, ale s tím Williamem S. jste to přehnala. Jeho Sonety jsou nepřekonatelné a stále současné. Zvláště č. 66,
Jana Šenbergerová
7.10.2019 09:07
I když mi tentokrát Týden knihoven docela unikl, čtu, čtu, čtu.
Málem jsem přehlédla i váš článek, a to by byla škoda. Za takový sonet by se ani Shakespeare nemusel stydět. Všechno se mě v něm týká. Díky.
Alena Vávrová
5.10.2019 22:08
Milá Drahuško, dík za knižní tipy. Dokonce jsem shlédla video o knihovně roku 2019, ale vypadlo mi z hlavy, kde ta knihovna je. Do knihovny jsem chodila již jako malá a knížky jsou moje droga. Jako dívka jsem sbírala kolibříky a mám v jednom Sonety W. Shakespeara. Ale složit sonet bych si netroufla. Proto máš můj obdiv.
Dana Puchalská
5.10.2019 10:37
Knihoven není nikdy dost. U nás je jedna v zrenovovaném bytovém domě a mají tam neustále plno. A senioři i malé děti z okolí ji opravdu navštěvují. Kdysi sem jezdila i pojízdná knihovna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci