Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
15.10.2019 18:52
Dovolenou máme celý rok. :-) Po naší republice a v přilehlých zemích jezdíme po výletech a krátkodobých pobytech. Zhlédli jsme se ve Slovinsku. S cestovní kanceláří Delfín už jsme tam byli 3x a uvažujeme o tom, že se tam vypravíme i příští rok. Stejné místo pobytu a výlety, ale pokaždé za jiného počasí s různými průvodci a řidiči. Ve spojení s koupáním v termálních lázních to nemá chybu. Aspoň pro nás. O nic se nemusíme starat, jen si to plně vychutnáváme. pořád je tam co objevovat. Kvalitní ubytování a výborná kuchyně naše zážitky jen umocňuje. Jen doufáme, že tento pobyt bude i nadále v nabídce.
Lenka Kočandrlová
15.10.2019 17:44
Jezdila jsem na chalupu na víkendy,o prázdninách,pak s dětmi a manželem,bylo to pro mne takové místo pohody,žádný spěch,klid a kochání se přírodou.No a dnes,v důchodu,se tu kochám od rána do večera už 3 roky, už žádný stres, celý rok místo z nejkrásnějších. Dovolenou někde jinde jsem neměla už 20 let,zde mám souvislou celoroční dovolenou,ani mne jiné krajiny nelákají.
Irena Mertová
15.10.2019 15:49
Jsem ráda, že jsou místa, na které se mohu ráda vracet. A také občas vyrazím do míst nových - to se nevylučuje.
Danka Rotyková
15.10.2019 15:42
Já se také ráda vracím na oblíbená místa. Moje srdeční záležitost je Bavorsko, konkrétně okolí Berchtesgadenu. Vždy se podíváme na ta nejkrásnější místa, nějaké nové přidáme. Je mi smutno, když z toho krásného kraje odjíždím a přeji si se ještě jednou vrátit.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.10.2019 15:26
Vracím se každoročně na dvě místa na světě a jsou ostrov Gran Canaria a Jeruzalém - k prvnímu ostrovu jezdím u od r. 1992 a to vždy jen do hotelu Beverly Park a Izrael je moje druhá vlast. A tak za pár dnů opět letím do milovaného města, kde prožiji týden v tiché meditaci u Zdi nářků či jiných izraelských skvostů. Ale o neznamená, že ještě nenavštěvuji každý rok jinou zemi, někdy i dvě kde jsem nikdy nebyla.
Jarmila Fialová
15.10.2019 14:59
Tolik času nemám,abych se vracela na stejná místa.Chci poznat co nejvíc v naší zemi.
Zuzana Pivcová
15.10.2019 12:23
Já jsem z těch, kteří se rádi vracejí tam, kde se jim líbilo. Viz v posledních letech Albánie. No, a u nás samozřejmě Týn nad Vltavou, bez toho to nejde. :-D
Hana Rypáčková
15.10.2019 12:03
Rádab jezdím opakovaně na oblíbené místo...
Dana Puchalská
15.10.2019 11:02
Když si nějaké místo oblíbím, nevidím důvod jezdit jinam. Pořád tam je něco k objevování.
Dana Kolářová
15.10.2019 10:13
…A to tě baví jezdit na stejné místo?... Baví.
Načíst starší příspěvky