Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Lidmila Nejedlá
						11.11.2019 19:33
						Hezká básnička, můžeš vzpomínat, vyprávět, malovat...to není nejsmutnější loučení, moře tu bude stále.

Alena Vávrová
						10.11.2019 15:08
						Jitu, při čtení tvých veršů jsem si nemohla nevzpomenout na báseň A.S. Puškina "K moři". To je také jedno velké vyznání a těžké loučení s mořem. Možná ji také znáš. I Zuzka ji jednou zmínila v nějakém svém článku o moři.

Jitka Chodorová
						9.11.2019 17:17
						Děkuji děvčata za komentáře, jen bych chtěla napsat, že smutek se už vytrácí, a mění se na nostalgii. Naposledy jsme byli s mužem u moře v r.2011, sice jsem se s ním rozloučila, ale současně si vždy říkám" za rok se vrátím, vrátím se zas".  To jsem ještě netušila, že to bylo naposledy. Nemoci mého manžela, ale i moje zdravotní problémy nám to prostě nedovolují.

Anna Potůčková
						9.11.2019 16:20
						Krásná básen ale smutná! Ale radost i smutek patří k našim životům stejně jako záře slunce či nebe s mráčky!

Soňa Prachfeldová
						9.11.2019 15:16
						Krásné, melancholické.

Eva Mužíková
						9.11.2019 10:11
						Jitko, to je krásná básnička. Opravdu se Ti povedla. Úplně Tě vidím, jak po té pláži kráčíš......

Zuzana Pivcová
						9.11.2019 08:10
						Jituš, svým rozloučením s Albánií jsem se vlastně rozloučila i s mořem. Ale vím, že Tvá láska k němu byla daleko silnější než moje. Napsala jsi to víc než krásně. Moře v Tvém srdci zůstane stále.

Dana Puchalská
						9.11.2019 07:54
						To je krásná báseň, i když dost smutná. Ale i ten smutek patří k našim životům.