Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
26.9.2020 21:41
Pěkné. Pohádky pro Adélku lze koupit na této adrese https://www.stahuj-knihy.cz/stahujknihy/eshop/0/3/5/723-Kolarova-Danuse-Pohadky-pro-Adelku
Lidmila Nejedlá
18.11.2019 22:53
Přečetla jsem to jedním dechem. Pohoda, klid, práce...
Soňa Prachfeldová
18.11.2019 08:04
Tedy to je maraton, hezky se mi četlo. Trochu mi připomíná naší zahradu, jak fofruji, když chci odjet na pár dní, aby nedosla ouhony. A pravda, už tolik ne zpracovávám, ale rybízový dzem, okurky, fazolky, zelenina, to musí být. A také spousta kyticek.
Dana Puchalská
18.11.2019 07:55
Já mám ráda klidné dny a ráda jsem si o něm něco v klidu přečetla.
Zuzana Pivcová
17.11.2019 19:38
To je vylíčení velmi pohodového dne a věřím, že mnozí lidé, kteří si doma rozumějí, mohou takhle hezky a bez stresu a rozčilování na vše možné, co nemohou změnit, žít. Děkuji.
Jana Šenbergerová
17.11.2019 15:24
Hezky se mi to četlo, vám se to určitě příjemně žije. :-)
Lenka Kočandrlová
17.11.2019 13:53
Nelíbilo se mi ,jak pán likviduje slimáky strkáním do soli! Jsou to sice pro zahradu škodliví tvorové,ale oni jsou takto naprogramováni matkou přírodou,nemohou jinak! Máme více možností,co s nimi,aniž bychom je takto drasticky hubili.Já např. je nosím do přírody,hodně daleko od místa nálezu.Oni si tam někde žijí,vidět nějaká množství nejsou,na jaře jsou pryč,asi se o ně zase ta chytrá matka příroda nějak postarala.Užili si hnědáci španělští svůj mrzký živůtek a nemuseli prožít muka jedů,solí,rozdupání a dalších ohavných smrtí,co jim vládce zahrádky určil !
Anna Potůčková
17.11.2019 13:19
S úsměvem na rtech jsem četla celé toto vyprávění, neboť tak na půl jsem z tohoto kraje také - žiji na pomezí Hané a Valašska. Opravdu moc hezky napsané!
Mirek Hahn
17.11.2019 13:14
Příjemně skutečné vyprávění.