Karel Boháček
19.11.2019 11:23
Vztahy jsou horší ač vypadáme chováním a oblékáním lépe.
Dana Puchalská
18.11.2019 16:44
Etiketa je někdy chudák. Ano a ne nadarmo se říká,....
Že kovářova kobyla a ševcova žena chodí bosy. . A krabicovému vínu občas říkám "Souvignon krabicion". Ale nepiju ho, mám ráda víno ze skleněné láhve i to je zkrátka zděděné po předcích, protože chci vidět na dno lahve.
Zuzana Pivcová
18.11.2019 10:30
Pan Špaček je sympatický, chytrý, má decentní vystupování a jeho pořady o etiketě se mi vždy líbily. Ale jako perličku si neodpustím, že jednou, to už může být tak 15 let, jsem někam letěla a na letišti před odletem jsem v jedné kavárně zažila pana Špačka s dámou. Seděli proti sobě u stolku, každý držel před sebou na výšku rozložené noviny a přes ty noviny na sebe oba mluvili. Nespletla jsem se, byl to on. Takže taková byla reálná etiketa. :-D
Elena Valeriánová
18.11.2019 10:13
Proti autorovi nic nemám, ale mám pocit, že žije v jiných dimenzích. Co komu pomůže etiketa a vše, co tak vyzdvihuje, když je to lidský hulvát. A těch je více než dřív, stojí za nimi moc a prachy a ty, jak víte, nesmrdí. A nezlobte se, veta v titulku o tom, že jsme k sobě ohleduplnější je prostě směšná. Denně se to potvrzuje.
Marie Doušová
17.11.2019 17:15
Možná ani nezáleží na tom ,jak držíte příbor ,ale na tom, jaký jste člověk . Upřímný,chápající ,ohleduplný a hlavně úplně normální slušný člověk. Etiketa je hezká věc , ale nic se nemá přehánět.
Jitka Hašková
17.11.2019 16:10
Zajímavý rozhovor. Děkuji.
Jana Šenbergerová
17.11.2019 14:43
Inu, proti gustu žádný dišputát.
Ladislav Vesecký
17.11.2019 13:05
Na ohleduplnost nepotřebuji žádných posledních 30 let, to má mít člověk naučen z domova od svého skvělého mládí. Na to netřeba žádné poučky, ani rady od prasečího chlívku někde z Letné.
Mirek Hahn
17.11.2019 09:24
Obdivuhodný člověk ! Noblesní a laskavý. Díky.
Zdenka Jírová
16.11.2019 23:38
Tak trochu jsem nepochopila, co je revolučního v tom, že jsme se naučili jíst těstoviny? Pokud vím, tak těstoviny se u nás jedli běžně, maminka je dělala domácí, já už jsem je kupovala hotové. Pokud naráží na energetickou hodnotu, tak to je nesmysl, mají ji stejnou jako knedlíky.Možná se víc lidí naučilo jíst špagety jinak než lžicí.
Načíst starší příspěvky