Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martin Vrba
6.6.2021 08:51
Rád bych upozornil, že co člověk, to jiné nároky na tvrdost matrace. Máme to proklepnuté z vnitro – porad z rodinných sešlostí i s poleháváním ve všech postelích v našem domě s různou tvrdostí matrací. Kupujte tedy matrace jedině tam, kde si je máte možnost vyzkoušet. Já jsem na doporučení prodavačky obcoval se třemi a až ta poslední byla podle mého gusta, byla pěkně stavěná – pevná i v bocích a mých 192 cm a 100 kg nesla statečně. Ta ale nevyhovovala manželce, ale pak musela pochopit, že s ní budu spát převážně jen já. A kde mi dali na výběr se takto veřejně producírovat ve všech polohách a před všemi ostatními zákazníky vystřídat i s mým komentářem tolik „partnerek“? Ta firma začíná a „I“ a končí na „A“. Spíme spolu už tři roky a tváří se pořád jako za mlada, když jsme byli spolu první svatební noc, jen v pleti má velkou skvrnu velikosti vodního melounu po bílé kávě (to jsem tehdy vykřikl Góóól a kafák byl mezi námi v posteli), ale to ví jen ona – matrace - prostěradlo to nikomu neprozradí.
Jana koplova
28.7.2020 14:27
Já jsem nedávno kupovala matraci pro maminku a vybírala jsem dle tohoto článku - https://comfortmatrace.cz/ktera-zdravotni-matrace-je-ta-idealni-pro-vas/ . Maminka je spokojená :)
Zuzana Pivcová
28.11.2019 09:45
Já na matrace bohužel štěstí neměla. Někde jsem dala na doporučení kolegyně, někde na reklamu firmy. Nikdy to nebylo tak, že bych měla možnost dlouhodobějšího odzkoušení doma s případným vrácením. A za tu chvilku v obchodě to opravdu nepoznám.
Jana Šenbergerová
27.11.2019 10:28
Různé zdravotní problémy nás donutily vyměnit matrace, a teď vidím, že jsme vyměnili docela dobře. Rozhodně se nám teď dobře spí, i když nás občas potrápí záda.
Dana Puchalská
27.11.2019 10:19
Máme 2 kvalitní matrace. Pochopitelně mají i povlak, který se dá lehce sundat a vyprat. A je pravda, že na výběru matrace jsme si dali oba záležet. A máme pod nimi pochopitelně lamelový rošt. S obyčejnou a lacinou matrací se to nedá srovnat. Jsem ráda, že jsme je koupili. 1 velká matrace pro dva nám nevyhovuje.
Jitka Hašková
27.11.2019 08:04
Zkušenosti se zdravotní matrací mám dobré. Sama bych nevolila jednu matraci pro dva. I jedna matrace není pro mne pro manipulaci lehká (po 70). S matrací pro dva mám hrozné zkušenosti. Zažila jsem to v mládí v Londýně, kdy jsme se ani jeden nevyspali.