Tancem k dobré náladě
5. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
7.12.2019 00:53
Milá vzpomínka na Františka Kmocha, také mého rodáka. Komochovu hudbu mám ráda, je veselá a všichni ji znají / doufám, že i budou znát/ a zpívají. Na Kmochově koncertu v Kolíně jsem bohužel, nikdy nebyla, žiji od dětství v severních Čechách. Dříve ho ukazovali v televizi, dnes už, bohužel, nedávají skoro žádnou hudbu.
Alena Vávrová
6.12.2019 23:43
Do Kolína na Kmochův festival jsme pravidelně jezdívali, manžel byl velmi muzikální a p. Zrůstovou jsme znali.
Soňa Prachfeldová
6.12.2019 15:54
Je to moc dobré, cokoli se udělá pro seniory, upraví se, oblečou, vyrazí, poklábosí, vínko dají. A pohyb, pokud člověk může , je zdravý. Fandím takovým odpolednem .
Jaroslava Handlová
6.12.2019 14:09
Když se najde dostatek tanečníků, je to jistě zábavně protančený čas. Dobrou náladu lze pořídit i při jakékoliv dobré hudbě, nejen dechovce. Převaha singl seniorek dává větší možnost uplatnění kreativity při nepárových tancích - tak to vidím aspoň já. Ale Kmochovy písničky si poslechnu ráda.
Věra Ježková
5.12.2019 12:29
Milá Hano, tady se neshodneme. Pro tanec jsem se nenarodila, dechovku nemám ráda. Kmochův Kolín jsem ovšem zažila několikrát a moc se mi líbil.
Zuzana Pivcová
5.12.2019 09:49
Vím, že na Jižním Městě, kde bydlím, i v Bohnicích, kde bydlí sesra, se pořádají taneční odpoledne pro seniory. Věřím, že ti, kteří se bavit chtějí a dokáží, jistě stráví hezké odpoledne. Osobně proti dechovce k tanci nic nemám, i když takto tancovat nechodím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci