Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
10.1.2020 20:50
Naše vnoučata vyrostla a rostou na vsi, takže v pohodě, vše normální a jsem za to moc ráda.
Irena Mertová
10.1.2020 12:42
Mladí to chtějí dělat správně. Něco z popisovaného asi sedí, ale s druhým dítětem se to většinou srovná, tam už to mladí zdaleka tak neřeší. Někdy je to až "z mosta do prosta".
Marie Měchurová
9.1.2020 09:07
Máme celkem pět vnoučat - dva už "puberťáci" bydlí 400km od nás. Těch jsme si zase tak moc neužili, jen o prázdninách. Další tři kluci se narodili během dvou let mladší dceři. Jedem už chodí do školy a dva budou mít 6let. Bereme si je často přes víkend, protože je to zápřah jak pro dceru, tak i pro nás. Jsou parádní, neuvěřitelně samostatní a pracovití. Nebyl čas je příliš rozmazlovat. Sní všechno co vidí, to já jsem u svých dětí nezažila. U nás mají všechno - zahradu, kočky, potok, les a nás. Máme se navzájem moc rádi.
Eva Kopecká
8.1.2020 19:36
Panebože, díky za moje úplně normální mladé, se kterými se vždycky dohodneme k vzájemné spokojenosti.
Marie Ženatová
8.1.2020 18:23
Narodilo se nám od tří dětí celkem devět vnoučátek, takže jsem si více či méně užila všech devíti kočárků. Ale každé vnoučátko jsem vítala s velikou radostí a láskou a tak si to užívám jako pan Boháček i nadále. V dubnu má nejstarší vnučka naplánovanou svatbu a já se moc těším, že se snad dočkám i pravnoučátka. A já jsem se našla až v té poslední větě - ono to při tolika vnoučátkách vlastně ani jinak nejde.
Karel Boháček
8.1.2020 14:54
Naopak, já jsem v klidu a užívám si to.
Jana Hošková
8.1.2020 13:48
Některé odstavce jsou přímo neuvěřitelné...ovšem zřejmě mohou být pravdivé. Chvílemi to svádí k smíchu, kdyby to ovšem nebylo v něčem a někdy spíš k pláči. Občas mám pocit, jestli jsme praštění my starší nebo ti mladí :-))
Zdenka Soukupová
8.1.2020 09:58
Článek mě pobavil. Díky bohu jsem naši rodinu neobjevila ani v jednom z bodů. Že bychom nebyli tak úplně normální?
Dana Puchalská
7.1.2020 18:19
Ano,některé odstavce jsou super. Při čtení jsem si vzpomněla na citát Haliny Pawlowské. Bordel v bytě - šťastné dítě. A pobavila jsem se. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.1.2020 16:30
Občas na setkání nás babiček probíhají podobné hovory. Docela jsem se při čtení článku zasmála, protože téma č. 3 řeší moje známá i s tou dezinfekcí.