Ilustrační foto: ingimage.com
Plánování dovolené je mnohdy risk s nejistým výsledkem
27. 12. 2019
Dám dovolenou jako dárek. Vyberu místo, hotel, vše zařídím. Bude to překvapení. Kdo se rozhodne organizovat dovolenou pro své blízké nebo přátele, měl by se mít na pozoru. Ne vždy je dobře míněná snaha oceněna.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
31.12.2019 19:59
My nečekaně zmkěnili způsob trávení dovolené. Před 14 dny nám dcera s přítelem řekli, ať s nimi jedeme do Jrodáksna. dnes v noci jsme se vrátili. Úžasné! Neměli jsme nic zajištěné. Půjčili jsme si auto, nejdřív teda těžce překračovali jordánskouhraici z Izraele, ubytování každý den jinde jsme si zajištovali průběžně, navštívili místa, kam vás Ck většinou nevezme. Tam si nemůžete stěžovat, že moře je chladné nebo snídaně špatná, protžoe tam prostě musíte přežít. Naštěstí je to "civilizovaná země". Životní zážitek!! Doporučuji obstarat si děti, které vás na něco takového vezmou. Protože bez jejich mobilového čarování a výborníé angličtiny bychom to prostě nezvládli. Ani bychom se tam nevypravili.
Jana Hošková
28.12.2019 12:49
Nedá mi to nevzpomenout zase na jeden příběh ze života (mého bývalého kolegy, velice dobrosrdečného a hodného). Dal se přemluvit manželkou a jel s dalším párem k moři (všichni i s dětmi). Zatímco můj kolega kupoval dětem zmrzlinu a jezdili na výlety, druhý pár šetřil, ačkoliv měl ty samé peněžní prostředky, co se tenkrát přidělovaly všem...zakrátko kolega zjistil, že se nevydrží dívat na oči dětí druhého páru, a tak začal kupovat zmrzliny a jiné věci i jim ze svého přídělu. Nato se s manželkou krutě rozhádali a zkazili si zbytek dovolené...jak já ho chápala ! Taky bych to totiž asi s těmi dětmi nevydržela a kupovala ze svého. A pak se nechala pasovat na blbce.
Jana Hošková
28.12.2019 12:44
Zásadně to musí být parta lidí "naladěných na stejnou vlnu", musí je něco (hlavně zájmy) spojovat. Jinak je to velké, veliké riziko. V neposlední řadě hraje důležitou roli i finanční situace každého. Není lehké tohle vše vzít v úvahu, aby byl každý spokojen...
Jarmila Komberec Jakubcová
27.12.2019 19:44
Asi bych pro více lidí neplánovala dovolenou. Většinou jsem jezdila s max. čtyřčlennou skupinou (dva manželské páry). Nyní co žiji sama jezdím si podle svého.
Danka Rotyková
27.12.2019 18:21
Už nikdy. Ne že bych měla ve svém životě s naplánováním a organizací dovolené pro několik lidí špatné zkušenosti, ale nepříjemný pocit tam někdy byl. Uvědomila jsem si, že nejsme s manželem asi tak nároční jako ti druzí a že by bylo tedy lepší ponechat celou přípravu napříště na nich. Více už se tato vícečetná dovolená nekonala. Asi jsem vztahovačná, ale tohle rozhodnutí se nám tehdy vyplatilo.
Miluše Hasenohrlová
27.12.2019 13:02
Příští rok plánujeme s manželem jednu dovolenou u moře,bude nás sedm a druhou do lázní ve čtyřech.Vše musíme dobře naplánovat a hlavně řádně prokonzultovat. :-)
Dana Puchalská
27.12.2019 09:48
Vybrat dovolenou pro 6 lidí je kumšt. Každý jsme úplně jiný. Já osobně bych tohle nikdy nepodnikala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA