Foto: autorka
Fotoreportáž - ohňostroj ticha
6. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
3.2.2020 20:22
Znovu si čtu tvoje slova a mé srdce plesá. Tak krásně jsi náladu toho dne popsala, citlivě a poeticky. A k tomu nádherná fotodokumentace.
Elena Valeriánová
3.2.2020 20:03
Nějak nemohu najít svůj komentář k tomuto článku. Ach ta hlava, zřejmě napsáno a neodesláno. Úžasné květy zimy, co dokáže mráz vytvořit v krajině je neuvěřitelné. Krásně si vše zachytila, já na takovou krásu teprve čekám. Děkuji za zprostředkování.
Alena Tollarová
3.2.2020 15:45
Způsob letošní zimy je opravdu nezpůsobný a já jsem ráda alespoň za náznak zimy, starý prakticky měsíc. A děkuji vám, že jste zimní poezii sdíleli se mnou.
Dora Piperková
8.1.2020 09:02
Ahoj Alenko,
Tvoje nádherné fotky, postřehy i článek Ohňostroj ticha mě přiměly, abych se přihlásila, resp. dohledala svoje heslo. Děkuji Ti moc, je to fakt nádhera !!!! Jsi prostě šikulka ! Díky a jen tak dál....
Dorka
Soňa Prachfeldová
8.1.2020 08:12
Příroda je ten nejúžasnější malíř, krásně jsi zachytila její kouzlo.
Jaroslava Handlová
7.1.2020 13:43
Jedna fotka hezčí než druhá a další a další - nádhera. Výstižnější název pro ojíněné borovicové větvičky snad nelze již překonat - obdivuji ohňostroj ticha!!!
Jitka Hašková
7.1.2020 09:47
Velká krása, Aleno, díky. Včera jsem napsala komentář a teď vidím, že tu není.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci