Misa Vesel
24.3.2021 16:34
Když jsme se s manželem stěhovali také jsme z toho strach. Děti nám ale naštěstí se vším poradily a doporučily nám i stěhovací firmu, https://stehovanikoruna.cz/, kteří nám pomohli nejvíce. Nyní bydlíme v novém bytě a vše je skvělé
Marty Header
22.12.2020 15:47
Úplně chápu, že je to pro mě těžké https://www.i60.cz
Eva Mužíková
16.1.2020 22:17
Z vesnice do města, z bytu 84m2 do bytu 34m2, žádný problém... Vše jsem zvládla a jsem moc spokojená.
Marie Doušová
16.1.2020 15:12
Vůbec si nedovedu představit přestěhovat se do bytu na sídliště. Od dětství bydlím v malém rodinném domku a bydlet v panelovém domě ,bych asi těžko snášela. Zahrádka ,dvorek a posezení u domku je to nejhezčí co mě v létě nabíjí do dalšího života. Nevím jak to bude do budoucna ,ale nějak se mi to zatím nechce řešit . Věřím , že dožiji v domku .
Jana Šenbergerová
15.1.2020 14:35
Nikdy jsem neměla ráda ani přesuny nábytku z místa na místo, kromě doby, kdy se hledalo to ideální a nejfunkčnější. Kdyby došlo na nejhorší, měla bych s tím zpočátku problém, ale rychle bych si zvykla. Dokážu být doma všude, kde mám postel, židli a stůl.
Zdenka Soukupová
15.1.2020 13:12
Časem mě to stěhování asi taky čeká. Rozumem jsem s tím smířená, ale pocity? Už teď všelijaké. Dodávám si síly a odvahy do toho kroku už teď.
Marie Faldynová
15.1.2020 11:08
Stěhovali jsme se jako rodina čtyřikrát, pomáhala jsem stěhovat kamarádku, která ovdověla, není to jednoduché, ale za pomoci druhých se to dá zvládnout.
Jana Hošková
15.1.2020 10:26
Za svůj život jsem se také stěhovala několikrát. Pokud byl člověk mladý, nebyl to problém - já jsem ještě naštěstí typ, co na věcech nelpí. Bez milosti vyhazuju nepotřebné (a pak dodatečně zjistím, že to potřebné přeci jen bylo...). To konečné rozhodnutí - stěhování do menšího v pozdním věku, musí přijít opravdu včas. Dovedu si teď v živých barvách představit, co by to znamenalo - hlavně tedy to vlastní stěhování a "znovubudování". Síly ubývají. Taky mi stačilo, když jsem před několika lety zorganizovala přestavbu bytu a kromě jiného jsem tajně, aby to rodina nevěděla, zlikvidovala staré zrcadlo na zdi v předsíni. Nejenomže z toho bylo pozdvižení a já se stala nepřítelem, ale ještě minimálně dva roky potom jsme se všichni (včetně mě) vždycky chodili automaticky podívat do zrcadla, tedy tam, kde původně viselo a čuměli do prázdné zdi (co s námi udělala síla zvyku). :-))
Soňa Prachfeldová
15.1.2020 07:26
Je dobré sebrat odvahu a včas se stěhovat do menšího, přijatelného obydli, když to nejde jinak vyřešit. Zamlada mi to nedělalo potíže, teď ale bych trpce postrádala místa, kde žijí 50 let, doufám, že i dožiji.
Margita Melegova
14.1.2020 21:26
Stacilo jen sebrat odvahu a uvedomit si, ze na ty dve patra a obrovskou zahradu bych musela platit uklizecku a zahradnika, to nemluvim o nakladech na udrzbu domu a bylo rozhodnute, nelituji.
Načíst starší příspěvky