Ilustrační foto: ingimage.com
Nové vztahy ve vyšším věku často komplikují rodinní příslušníci
8. 1. 2020Lásky nalezené ve vyšším věku přináší jedno velké úskalí. Partner či partnerka zpravidla mají rodinu: děti, vnoučata, pravnoučata. A ty mohou rodící se vztah pořádně zkomplikovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Halátová
9.1.2020 10:05
Vzstupujeme-li do vztahu ve vyšším věku? Když vstupujeme do vztahu v kterémkoliv věku, přijímáme kromě partnera i jeho rodinu. O tom psal ve své povídce už Anton Pavlovič Čechov. Jenže čím je člověk starší, tím má těch členů rodiny víc. Jedna moje známá navázala vztah s mužem, když jí bylo mírně pod sedmdesát. Muž za ní dojíždí, nebo dojížděl, z většího města. Chodili spolu na výlety, pak byl unavený a spal u ní na gauči. Doma měla na zdi díry po skobách, jak spadl např. obraz, to ten muž nemohl udělat, byl děsně nešikovný. Jak to měli s placením jídla a s útratami v restauracích, nevím. O Vánocích 2019 byla doma sama. Na mou otázku, kde má tedy toho partnera, mi neodpověděla. Nikdy jsem nebyla romantik, jsem ryze prakticky založená, takový stařík by mi byl k ničemu. Ale tu odvahu, začít si vztah s mužem na stará kolena, tu obdivuji. Mne okamžitě napadne, že asi potřebuje přišít knoflíky, uvařit svíčkovou, povídat si o nemocech a vychvalovat děti a vnuky.
Věra Ježková
8.1.2020 19:56
Ten zázrak se mi stal. Dcera i syn mého přítele, vdovce, o dost staršího než já, mě přijali hezky. Stejně tak bratři jeho ženy. Je tomu už téměř 20 let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA