Foto: autorka
Míca a Chlupáč
25. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
13.2.2020 10:06
Taky řeším dilema, jestli mám raději svoje kočky nebo ptáčky a myšky, které ty naše potvory loví a ještě mi je přinesou ukázat. Hezký článek...
Jitka Mošovská
28.1.2020 11:53
Děkuji Vám za příspěvky a jen pro zajímavost. Když byla fenka na operaci se žlázami, při narkóze, ji doktor ještě prohlédl chrup. Vytrhl jí stoličku a sundal zubní kámen. To jsou služby.
Jaroslava Handlová
28.1.2020 00:12
Jitko, je vidět, že je u vás veselo. Ať se jim pospolu všem dobře daří!
Soňa Prachfeldová
27.1.2020 07:54
Vždy k našemu domovů kočky patřily, jediná vada na jejich kráse je to lovení ptáčků, bohužel.
Zuzana Pivcová
25.1.2020 20:43
Takový zvířecí domov, to je něco pro mě. Alespoň si teď o zvířátkách čtu a prohlížím hezké fotky.
Jitka Mošovská
25.1.2020 17:34
Dneska jsem se nasmála, pouštím psy na zahradu se proběhnout a ulevit. Samozřejmě, že běží kočkám do mističek něco olíznout a ta strakatá Míca po něm skočila, na jeho bolavá záda. Ten zakvíkl a běžel zpět do kotelny.
Eva Mužíková
25.1.2020 16:31
Jitko, mám v tom nějaký zmatek :))) Chlupáč je také kočka?? Asi ano... Fotky pohodové, slova psaná s láskou. Ráda jsem si přečetla a prohlédla. Bertice
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2020 15:59
Míca a Chlupáč nemají chybu . Mám doma také kočenku s kocourkem. Jen ty myši občas chytá Piškot, máme skoro za domem už pole. Britunka ale chytá jen plyšové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci