Tatranský dóm 2019/2020
1. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Grabiecová
1.2.2020 19:39
Výlet byl nádherný,pohled na zasněžené Tatry úchvatný!!!Majko díky!!!
Zuzana Pivcová
1.2.2020 19:10
Ledové sochy jsem viděla jen jednou na terase OC ve Vysočanech. Byly to sochy podle známých sportovců a moc zdařilé. Bohužel nevydržely moc dlouho. Určitě to byl krásný výlet. Nikdy jsem tam nebyla.
Jana Šenbergerová
1.2.2020 17:17
Závidím vám, že můžete sednout do vlaku a projet celou republiku, dokonce vyjet do zahraničí a ve stejný den se vrátit. Pro nás by to byl výlet na tři dny. Ale nepochybně by stál za to.
Dana Puchalská
1.2.2020 15:29
Když já byla v Tatrách, tak tam žádná taková výstava neexistovala. Děkuji za přiblížení. Musel to být opravdu krásný zážitek.
Alena Tollarová
1.2.2020 15:12
Opravdové ledové sochy jsem ještě nikdy neviděla, tak jsem ráda, že aspoň takto jsem na Hrebienok zavítala.
Eva Jančaříková
1.2.2020 13:36
Výlet opravdu neměl chybu.Článek a fotky to potvrzuji. Jsem ráda, že jsem "se překonala " a do Tater po dlouhé době opět zavítala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci