Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
2.2.2020 19:10
Evo, knihu znám, mám také trička s vlky z dedoles, nosím je v létě v jižních Čechách.
Eva Krausová
2.2.2020 19:05
Dani, těší mne Vaše spokojenost.
Eva Krausová
2.2.2020 19:03
Aničko, mikinu dostanete na dedoles.cz - mají na ni 35% slevu nyní, na jinou se zimním motivem mají dokonce 50% slevu.
Dana Puchalská
2.2.2020 19:02
Evo, opět moc krásný článek se zajímavými fotografiemi. Děkuju.
Eva Krausová
2.2.2020 18:53
Vladislavo, díky to potěší každého fotografa. Ostatně za každým snímkem by měl být příběh, tajemno, cosi nevyřčeného aby i divák mohl být nepřímo "spoluautorem". Aničko, mlhu jsme přímo uvítali, dodává fotografiím tajemno. A díky ní nebyli na hradě téměř žádní lidé, což se nám moc hodilo na snímku společného odchodu vstupní branou. Odkud mám mikinu s vlkem? Z webu objednanou, tenkrát na ni byla sleva, tak jsem nezaváhala. Vlci nás s Lukym přitahují, Lukymu jsem darovala k Vánocům triko s vlkem, stejné jako mám já. Jistě nás v něm oba na jaře v nějakém příběhu uvidíte. Každému bych doporučila přečíst si knihu Moudrost vlků, pak mnohé o nich pochopí. Ráda bych si i přečetla Moudrost starých psů. Zjistím pro Vás prodejce mikiny ještě, snad se mi to podaří. Zuzko, však já to tak cítím, díky.
Zuzana Pivcová
2.2.2020 18:09
Nic jiného bych, Evo, od vaší trojky nečekala. Máte mé sympatie jako vždy.
Anna Dudková
2.2.2020 16:57
Krásně zachycená atmosféra, ostatně jako vždy. I to nepříliš pěkné počasí se díky Vašemu pohledu zdá člověku najednou přitažlivé. Nedá mi to se Vás ale nezeptat, odkud máte tu úžasnou mikinu s vlkem? Snad to není příliš troufalé, ale vlci jsou pro mě spřízněné bytosti. Loni jsem si k Vánocům přála knížku Moudrost vlků, kterou zmiňujete v jiném článku, jsou v ní skutečně zajímavé postřehy autorky, také mohu jen doporučit.
Vladislava Dejmková
2.2.2020 16:38
Vaše fotky mají zvláštní kouzlo. Je za nimi cítit něco víc než hezký obrázek.
Eva Krausová
2.2.2020 15:37
Ivanko, Jitko to mě těší. ❤ Hani, to život (dříve moc krásný, později nelehký) mne naučil prožívat, nejen přežívat...
Hana Šimková
2.2.2020 15:29
Evičko jsi neuvěřitelná s tím svým náhledem na prožití života.
Načíst starší příspěvky