Valerie Polášková
23.8.2020 21:54
Musím říct, že moc zajímavý rozhovor. Díky mockrát. Abych pravdu řekla, tak mě samotnou to v poslední době také k tanci táhne. Ráda bych zkusila například nějaké moderní tance. Ty mě lákají asi nejvíc. Koukala jsem se už dokonce i po nějakých kurzech tady v okolí a narazila jsem na tento https://www.331.cz/contemporary-adults/ Ten by pro mě byl asi ideální. Dost tedy uvažuji nad tím, že se tam zkusím přihlásit.
Elen Zajíčková
15.2.2020 22:16
Děkuji, že tato zajímavá dáma byla všem představena. Seznámily jsme se ,už hodně let zpátky, při focení do Blesku. Už tenkrát mě zaujala její "těžká" profese v kombinaci s tancem. Od té doby jsme zůstaly v kontaktu a poznaly se blíže. Musím říct, že je to jedna z nejzajímavějších žen, které jsem v životě potkala. Je tak svěží, milá a velmi vstřícná. Byla jsem moc ráda, když ozdobila naší přehlídku v Pelleho vile a zatančila na Písecké bráně. Vždy září ,a je pozitivně naladěna. Radost je se s ní potkat. Moc jí fandím, a přeji hodně radosti z rodiny, tance i ze soutěžení.
Kateřina Baziková
14.2.2020 13:54
Alena Várošová Nikoli, je jí 65, chodila jsem s ní na základku.
Eva Mužíková
11.2.2020 21:50
Moc ráda tančím, ale musím mít tanečníka, který také tanec dobře zvládá. V opačném případě je lepší zůstat sedět. Zajímavý článek.
Svatava Páleníková
11.2.2020 16:34
Krásný koníček, či u vís spíše kůň. Tancování jsem také měla moc ráda, jen těch tanečníků kolem nikdy moc nebylo. Tak přeji ještě hodně tanečních radostí.
Dana Puchalská
11.2.2020 15:09
Já tančit neumím. Ale při čtení článku jsem si vzpomněla na jednoho kamaráda, který tančil na Zbraslavi. Možná že to byl právě onen klub KAT.
Libor Farský
11.2.2020 14:25
Zajímavý osud pod krásnou drogou.
Alena Várošová
11.2.2020 13:40
Jé tu fotku si pamatuji z roku 2014,když jsem byla krátce na portále.Ráda tancuji,ale ne profesionálně, tak mám na krásné šaty paměť.Naposledy jsem se s ní setkala na přehlídce v r.2017 ve Zlíně . Určitě je jí víc jak pětašedesát,snad už sedmdestát. Ale nic na tom nemění,že tančit umí,šikovná Magdalen,pěkný rozhovor.
Zuzana Pivcová
11.2.2020 10:38
Na paní Dufkovou si pamatuji z módních přehlídek i60, kde jejich vystoupení obohatilo celkový zážitek.
Marie Doušová
11.2.2020 10:31
Na tanec mám krásné vzpomínky a nejraději sleduji taneční soutěže . Sama jako velmi mladá jsem soutěžila v tancích a docela úspěšně , ale můj tanečník se oženil a začaly být problémy . Najít dobrého tanečníka bylo dost obtížné a tak jsem nakonec s tancem přestala. Dlouho ještě po soutěžích jsem si shovávala taneční šaty ,ale pak jsem si řekla ,netančím já , ať jdou tančit ještě moje šaty. Předala jsem je jedné úspěšné tanečnici a sledovala , jak vítězí a jak jí to sluší. Stále tanec miluji , ikdyž můj manžel nikdy rád netančil. Moc hezký článek i foto. Dík.