FOTO: autorka
Jak jsem potkala jaro
19. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.2.2020 12:54
Připomíná mi to trochu tzv. dětskou zoo v pražské zoo. Mnohé děti, třeba synové mých sousedů, ani nestojí o nějaká exotická zvířata, hlavně, když si mohou pohladit či nakrmit ovečky a další.
Dana Puchalská
19.2.2020 15:09
Vladislavo, jak já se už těším na jaro. A když vidím krásné snímky u zajímavého článku, je mi krásně . Děkuju.
Jana Šenbergerová
19.2.2020 13:27
Naše paneláky jsou ze všech stran mezi zahrádkami, takže si to časné jaro užíváme plnými doušky, kdykoliv vyrazíme z domu. Vypadá to, že letos bude brzy všude plno mláďat. Ta vaše jsou pro mě mezi prvními. Díky.
Irena Mertová
19.2.2020 12:09
Už aby přišlo opravdové jaro! Roztomilá mláďata. U nás jaro nevidět, tedy kolem našeho paneláku. V zahrádkách občas sněženky, krokusy, čemeřice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci