Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helenka Vambleki
16.2.2022 22:19
S Ivanem Sekaninou se znám osobně. Jsem jedna ze čtecích babiček, ale covid nám na dlouhou dobu setkávání s klienty domova seniorů přerušil. V projektu Student v lese bych byla prd platná, tak byl v lese uklízet a stromky sadit Dimi. Každopádně jsou to projekty záslužné a tu jednu hodinku týdně jsem i ve svém nabitém programu vždy našla a babičkám věnovala ráda.
Soňa Prachfeldová
21.2.2020 08:22
Je skvělé vše, co se týká zájmu o staré lidi. Ve městech tyto akce pro seniory jsou snažší. Pobyt při práci v přírodě se mi moc líbí. I tam, jde nejsou tyto akce se dá potěšit starého osamělého člověka. Popovídat, nabídnout, že mu něco dovezu, pozvat na výlet. Tohle vše je moc důležité a prospěšné.
Danka Rotyková
20.2.2020 19:24
Úžasný nápad. Díky za zveřejnění článku.
Hana Práglová
19.2.2020 14:24
Hani,Vajglobraní mě, celoživotní nekuřačku, taky nenadchlo,proto se do toho nezapojíme.
Hodinový manžel-to patří někam jinam-to je pomoc při domácích pracech -placená.
Hodinový vnuk je projekt,kdy studenti a senioři chodí na hodinu týdně do Domovů pro seniory. S klienty si povídají,čtou,hrají hry ,chodí na procházky.Toto je zadara.Ale za hodně dobrý pocit..
Jana Šenbergerová
19.2.2020 13:20
Pokud to vyhovuje oběma stranám, není co dodat. Snad jen ať si to užívají, dokud mohou.
Hana Rypáčková
19.2.2020 10:56
Vím, že takhle žije Bohumín. To Vajglobraní by mne nenadchlo. Raději mám spontální setkávání s mladými. Hodinový manžel a hodinový vnuk je o penězích?
Marie Faldynová
18.2.2020 22:06
Skvělý nápad! Navíc něco, co potřebuje jen trochu ochoty se připojit! Tak ať se daří!
Marie Seitlová
18.2.2020 13:33
V článku je zmíněný Bohumín, takže i my jsme se zapojili do projektu. Já chodím do domova Jistota za paní si popovídat. Číst nechce, sama je velká čtenářka. Dochází tam i Hodinové vnučky. Je to zpestření jejich života.
Dana Puchalská
18.2.2020 10:50
Myslím si, že projekty o kterých je článek jsou SMYSLUPLNÉ.
Hana Práglová
18.2.2020 10:31
Projekty jsou zajímavé a prospěšné..
Z vlastních zkušeností to známe.
V Bohumíne začal nejen projekt Hodinový vnuk,ale také Klub ponožka,o kterém jsem zde kdysi psala i s tím,že sháníme vlnu na pletení ponožek pro klienty v Domovech pro seniory
Načíst starší příspěvky