Foto: archiv autorky
Mé psí životy
25. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
2.3.2020 01:01
Také jsem měla boxera Danilu. Byl to úžasný pes, zažili jsme s ním hodně legrace i vážných chvilek, rád před ostatními psy dokazoval svou převahu.
Soňa Prachfeldová
28.2.2020 20:00
Irenko , Jani díky, je to fakt hezký život , i se od nich pořád učím, ceníme zuby, jen když nás někdo ohrožuje :-)
Jana Hošková
27.2.2020 13:51
Tak tohle mne, bohužel minulo, ačkoliv bych tak ráda měla psa ! Nebyly k tomu podmínky...jednou mne děti málem přesvědčily a šli jsme si pro štěňátko yorkshiráčka...ale nakonec zvítězil rozum a pejska jsme si nevzali. Škoda. Určitě bych se mu věnovala tak, jako Soňo, ty. :-))
Soňa Prachfeldová
25.2.2020 17:06
Děkuji děvčata. Evko to byla Viktorka z Ostravy, takový nádherný líný kliďas, bohužel ve 4 letech jí přestaly fungovat ledviny, dostávala kapacky, nepomohlo,
Eva Mužíková
25.2.2020 16:25
Soni, krásně jsi svůj život s pejsky vylíčila. Z Tvých řádku je cítit láska, kterou svým chlupáčům dáváš. Všichni byli a jsou nádherní. Tak šup šup, bedlivě sleduj Mystynku ať nepropásnete tu pravou chvíli ... odchov štěňátek je velká radost / i starost/.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci