Foto: autorka
Čikina
27. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
1.3.2020 19:54
Čikinka měla Jani v Tobě štěstíčko a co se týče vnuka, nezapomene... hezké a k zamýšlení …
Jana Kollinová
29.2.2020 12:57
Děkuji za komentáře všem přátelům nejen domácích mazlíčků, ale všem přátelům fauny i flóry. Flóru uvádím záměrně, protože si myslím, že i tyto organismy mají nějakou formu vnímání, kterou asi nelze nazvat "duší," ale reagují na podněty vnějšího prostředí (zálivka, stanoviště, ořezávání, klimatické vlivy). :-)
Soňa Prachfeldová
28.2.2020 21:45
Krásný článek , Čikina měla velké štěstí na paničku a zase vše vrací svojí oddaností.
Dana Puchalská
28.2.2020 11:17
Přeju Čikině ještě spoustu krásných a šťastných let. P. S. Je moc krásná.
Věra Ježková
27.2.2020 21:39
JKJ čtu ráda. Pes duši samozřejmě má - a jakou krásnou. Některé lidské emoce má samozřejmě taky, např. strach, radost, zlost, smutek, cítí bolest ... Jednou mě pobavila na přechodu pro chodce paní, která se obrátila na neposlušného pejska s otázkou: "Prosím tě, co si o sobě myslíš?". Řekla bych, že nic. Naše kočička taky není chovací. Ale klidně se nechá obklíčit a zalehnout, když leží na posteli. Myslím, že jí nedělá dobře, když necítí "pevnou půdu pod nohama".
Eva Mužíková
27.2.2020 19:14
Jani, Čikinu znám z některých Tvých fotek, přidaných ke článkům. Podle toho, že skoro nikde nechybí je mi jasné, že je součástí Tvého života. Tak hodně a hodně společných let. Hezky napsané.
Naděžda Špásová
27.2.2020 18:44
Jano, souhlasím s tím, co jste napsala. Máme doma dva pejsky, jsou sice od chovatele, ale lásku nám projevují horoucí a my jim to celá rodina oplácíme tím, že je považujeme za důležité členy rodiny a jejich oči umí mluvit. A čivava Amíček je na surikatu machr. Čikině přeji dlouhý život s vámi. :-)
Jana Hošková
27.2.2020 13:44
Moc hezky napsané ! Jsem přesvědčena, že každé zvíře má duši, do útulků já rozhodně nesmím, protože jsem stejná jako Zuzka, nesnesla bych to. A že je člověk predátor, to je jasná věc... :-((
Jitka Chodorová
27.2.2020 12:36
Dobře napsaný příspěvek s porozuměním člověka se zvířetem, a jak napsala Ivana, rovnocenný vztah, který vždy mezi zvířetem a člověk nebývá. Děkuji Jano.
Elena Valeriánová
27.2.2020 12:35
Pěkné vyznání. Moc se mi líbí, že Čikina našla svůj domov. A určitě kromě toho, že přinesla do vašeho života rád, přinesla i hodně radosti a lásky. Mně se dnes nad ránem zdál sen, že se mi ztratil Rex, kterého se sebou strhla smečka cizích psů. Byl to hrozný a velice živý sen. A bylo po spaní. Krásná úvodní fotka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci